Russia - Czech republic/Slovakia
Hehe
Koho sis tam zase APiku posadil za sebe :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Hehe
NO ja to videl, resp. videl jsem ze jsi sel allin pak jsem se chvili nedival a najednou jsi nebyl :-( Kurna fix... ja byl v jednu chvili druhy, 45 left a pak totalni bezmoc. Ale v zaveru uz mi ruply nervy, jsem to tam hodil na J 3 samozrejme mi to nestacilo :-) Ale zajimave to bylo, jen silene divoke, to bylo zbesilejsi nez jakykoliv freeroll co jsem kdy hral.
-
Re: Re: Re: Hehe
v dobe Rebuy jsem jich hodne sral napr s 92 suit - doslo 22 :-D
ted jsem na PS nasral jednoho s 22 - flop 3TT ja QTo - check, on bet, ja call - turn 2 ja check, on bet, raise on re a ja Allin on call (mel asi 1/3 meho stacku) a na river 3
:-D :-D
ted jsem na PS nasral jednoho s 22 - flop 3TT ja QTo - check, on bet, ja call - turn 2 ja check, on bet, raise on re a ja Allin on call (mel asi 1/3 meho stacku) a na river 3
:-D :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: Re: Re: Hehe
Na PS si chci zahrat nekdy ten turnaj co jej hraje moc lidi za 10usd :-) Ale dneskem jsem si zase vycerpal celotydenni pridel pokeru, takze jen hodim zitra SJ a jinak o vikendu nechci o pokeru ani slyset :-D Dneska mne to vazne vytocilo...
-
Re: Re: Hehe
jen na doplneni, nepomohlo by mi ani AA - na river doslo J
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.