Support herne
Počet príspevkov: 42 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Support herne
ten českej support je opravdu moc pomalej,měl jsem s nima taky problémy.
piš na anglickej,ten je v pohodě
piš na anglickej,ten je v pohodě
- trdlo
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Support
Ahoj, nemáte někdo zkušenost, jak reaguje suport na info_cz@U***et.com? Psal jsem jim v pátek 2x mail a zatím žádná reakce a to vždycky přijde odpověď, že budou do 48 hodin reagovat.
-
RankXaroth - Príspevky: 199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Support
Reaguji vetsinou tak ten druhy pracovni den, takze dneska bych ocekaval odpoved...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Pokarhanie
Hram v tejto pokerovej herni treti den. Za tieto tri dni bohzial musim udelit U***et pokarhanie a to hned riaditelske. Za tieto tri dni mi dvakrat padol software, nastastie v case, ked som k stolu iba prisadal. Raz mi zamrzol a to ked som mal AK na ruke, flop pre mna perfektny s A. Pripravilo ma to o 4 eura v pote, zamrzlo to ked som pohyboval jazdcom na navysenie.
Navyse:deklarovane maxima rake, ako su na stranke vobec neodpovedaju realite. Software mi hlasil zaplateny rake 0,71$ pri blindoch, kde je deklarovane maximum 0,07 eura. Ano, euro je viac,ale urcite nie 10 nasobne.
Na mail supportu preco to tak je som nedostal odpoved a uplynuli uz tri dni.
A ako posledne, prvych 10 eur bonusu sa vraj pripise na ucet po nahrani 25 VIP bodov. Nuz, mam ich 71, ale asi mam ine VIP body, ako podla ktorych tenbonus prideluju, lebo ja som zatial ziadny nedostal. Na otazku supportu preco som odpoved nedostal, aj ked som ju posielal uz vcera. Ale akosi som to po predoslej skusenosti so supportom ocakaval.
Bohuzial, obrovsky cierny bod u mna, minimalne za tu ignoraciu supportom, lebo chyby sa obcas deju a ja to chapem. Rozdiel je ako clovek ku chybam, ktore urobi pristupi
Navyse:deklarovane maxima rake, ako su na stranke vobec neodpovedaju realite. Software mi hlasil zaplateny rake 0,71$ pri blindoch, kde je deklarovane maximum 0,07 eura. Ano, euro je viac,ale urcite nie 10 nasobne.
Na mail supportu preco to tak je som nedostal odpoved a uplynuli uz tri dni.
A ako posledne, prvych 10 eur bonusu sa vraj pripise na ucet po nahrani 25 VIP bodov. Nuz, mam ich 71, ale asi mam ine VIP body, ako podla ktorych tenbonus prideluju, lebo ja som zatial ziadny nedostal. Na otazku supportu preco som odpoved nedostal, aj ked som ju posielal uz vcera. Ale akosi som to po predoslej skusenosti so supportom ocakaval.
Bohuzial, obrovsky cierny bod u mna, minimalne za tu ignoraciu supportom, lebo chyby sa obcas deju a ja to chapem. Rozdiel je ako clovek ku chybam, ktore urobi pristupi
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
SUPPORT U***et
Mozno som v predchadzajucom prispevku U***et trochu krivdil. Dnes mi prisli odpovede na obidve moje otazky. Je mozne, ze to bolo tym, ze je bol vikend.Aj ked na druhu stranu, pri F****Tilt pokri vikend nevikend, odpovede chodili do par hodin.
Co sa tyka hodnoty odpovedi, tak bonus mi vraj nebol prideleny, pretoze som neklikol na bonusovy banner.Aj ked nikde nebolo napisane, ze tam musim kliknut a informacia o bonuse sa dokonca zobrazovala aj pri registracii. Vraj mi moze byt prideleny dodatocne manualne,ale body sa mi budu pocitat az od toho momentu. Mojich 110 bodov doteraz nahranych sa mi pocitat nebude :/
Co sa tyka tych take,tak informacia, aku mi poslali opat neodpovedala informaciam na ich stranke, tak som im poslal odkaz na ich stranku a cakam, akabude odpoved. Som zvedavy :)
Co sa tyka hodnoty odpovedi, tak bonus mi vraj nebol prideleny, pretoze som neklikol na bonusovy banner.Aj ked nikde nebolo napisane, ze tam musim kliknut a informacia o bonuse sa dokonca zobrazovala aj pri registracii. Vraj mi moze byt prideleny dodatocne manualne,ale body sa mi budu pocitat az od toho momentu. Mojich 110 bodov doteraz nahranych sa mi pocitat nebude :/
Co sa tyka tych take,tak informacia, aku mi poslali opat neodpovedala informaciam na ich stranke, tak som im poslal odkaz na ich stranku a cakam, akabude odpoved. Som zvedavy :)
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Re: SUPPORT U***et
Yo, support U***et je taká docela veselá hra, silne pripomínajúcu lotériu s odpoveďami.
Príde, nepríde, príde, nepríde (skoro ako ruleta).
Ja som im za posledné 3 dni písal 2 maily, zatiaľ žiadna odpoveď a to ten prvý bol pred 48 hodinami.
Nj, support je vec slabšia, soft mi ešte nezamrzol, akurát ma trochu vytáča, dopĺňanie peňazí v CG je hrozné, koliesko na myši nefunguje ako na Stars a multitabling tiež nie je nič výnimočné, na 24 monitor (1920x1200) sa mi poriadne nezmestia ani 4 stoly, aj keď ich dám natileovať. Hrúza.
O vstupnom bonuse neviem nič, akurát dnes som si našiel pár euro na účte, nejako to neriešim.
Čo je však na Uni super a kvôli čomu sa tam oplatí hrať, sú "hráči" ;-)
Príde, nepríde, príde, nepríde (skoro ako ruleta).
Ja som im za posledné 3 dni písal 2 maily, zatiaľ žiadna odpoveď a to ten prvý bol pred 48 hodinami.
Nj, support je vec slabšia, soft mi ešte nezamrzol, akurát ma trochu vytáča, dopĺňanie peňazí v CG je hrozné, koliesko na myši nefunguje ako na Stars a multitabling tiež nie je nič výnimočné, na 24 monitor (1920x1200) sa mi poriadne nezmestia ani 4 stoly, aj keď ich dám natileovať. Hrúza.
O vstupnom bonuse neviem nič, akurát dnes som si našiel pár euro na účte, nejako to neriešim.
Čo je však na Uni super a kvôli čomu sa tam oplatí hrať, sú "hráči" ;-)
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
otazka na support....
Kde najdem nieco o U***et VIP leveloch....bo pred par dnami som bol povyseni na bronzstar....a na vasej stranke to enviem najst
diky za pomoc
diky za pomoc
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: otazka na support....
Sice nejsem support, ale to snad nevadí :-)
https://cz.U***et.com/poker/article.do?contentId=9715
https://cz.U***et.com/poker/article.do?contentId=9715
-
RankXaroth - Príspevky: 199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Re: otazka na support....
no vidis tak si support:)
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Počet príspevkov: 42 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.