Turnaje / Freerolly
Re: CZ/SK U***et Praha Milion
Podla mna to bude riesene tak, ze postupis ty (ked ti dvaja boli z inej krajiny) skus napisat na support U***et nech to preveria...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: CZ/SK U***et Praha Milion
Takze odporucate predsa len radsej napisat, alebo im mam doverovat :))
- Mifo11
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: CZ/SK U***et Praha Milion
Ja by som pre istotu skusil napisat, ak sa neozves tak sa na to moze zabudnut, za opytanie nic nedas a budes vediet na com si ;)
- vlade
Opravdu nechapu myslenkove pochody nejakych cizincu, kteri hraji takove turnaje ... to uz maji v hlavach opravdu VYMRDANO? :-D Vzdyt je nulovy prize pool, postoupil muze pouze Cech nebo Slovak, ale oni stejne u toho sedi a hraji tri hodiny v kuse pro nic...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
No neviem.. napisal som im, ako mi bolo poradene od vladeho, no este stale som od nich nedostal odpoved...
- Mifo11
Re: Re: Re: CZ/SK U***et Praha Milion
Ano, je to tak, postupujete do finale jako prvni ze slovaku, ci cechu. Na prvnim a druhem miste byli opravdu dva francouzi. Mel byste to dostat potvrzeno i emailem! Gratuluji a preji dobre karty do finale!
U***et Katerina
U***et Katerina
- unibet
Praha Milion
nezabudnite, dnes je dalsia kvalifikacia o 19:00 heslo U***et :)
- vlade
Re: Praha Milion
nezabudneme, jsem tam ;-) 8-)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Aj tak to nie je fer od U***et, ze ich nevyradia este pred turnajom. Mna napriklad vyradil nejaky francuz (mozno ten na 1.mieste) a keby ma nevyradil, tak mozno (mozno) by som sa dostal dalej. Znechutil ma ten freeroll, ale ked som kukol do HU, PL, EE a ostatnych, tak aj tam sa nachadzalo par slovakov. Nie sme o nic lepsi...
- sanike777
- Založený: Feb 2008
Technicky to bohuzel zatim nase herna nedovoluje, ale dalsi update herny to bude obsahovat, mimo dalsich zajimavych veci pro hrace! Za chvili zacina 2€ re-buy, ktery nabizi 5 mist v online finale, zatim 15 registrovanych, takze velmi velka sance do finale a posleze na zivy turnaj do Prahy!
U***et Katerina
U***et Katerina
- unibet
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.