Support herne
Počet príspevkov: 42 • Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: 2 support
mam z toho zly pocit, ako keby tam nebolo nieco s kostolnym poriadkom
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: 2 support
U***et support je bohuzia na velmi zlej urovni to treba priznat otvorene :( Scasti sa to uz vyriesilo, ze VIP hra
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
Re: Re: Re: 2 support
hraci maju svoj support a na beznom supporte sa pracuje, snad v dohladnej dobe mozno budu take novinky ako live chat a pod...
co sa tyka vyberov tak neviem co je na tom cudne 33k czk je dost a tak si to chcu overit robi to kazda herna..
co sa tyka vyberov tak neviem co je na tom cudne 33k czk je dost a tak si to chcu overit robi to kazda herna..
- cstrike22
Re: 2 support
taky cekam... ani nevim, kolik mi chybi VIP bodu do bonusu
- x-bat
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/5 krát
Re: Re: Re: Re: 2 support
cstrike: nemal som problem s tym, ze si to chceli overit, AVSAK cca 24 hod neposlali k tomu ziadnu informaciu...nasledne vratili peniaze(tiez bez nejakeho mailu). az ked som zacal otravovat support, tak po 3 hodinach mi to napisali, ze chcu po mne doklady...
Ked chcu odo mna nejake doklady alebo hocico ine, tak by sa mali hned ozvat, nie? Ostatne herne to robili normalne. Pri prvom vybere ma poziadali aby som poslal doklady, nasledne peniaze vyplatili.
Ked chcu odo mna nejake doklady alebo hocico ine, tak by sa mali hned ozvat, nie? Ostatne herne to robili normalne. Pri prvom vybere ma poziadali aby som poslal doklady, nasledne peniaze vyplatili.
- rafi
- Poďakoval/li: 6 krát/6 krát
Re: Re: Re: Re: Re: 2 support
jasne, ked to bolo takto tak by si zasluzili nakopat..
- cstrike22
ach jaj
hand history nefunguje
vcera na cashi, mam set J, po flope raise na 50eur, zazracne padla cela aplikacia, po znovu nahodeni asi po 30 sek. samozrejme ze som bol fold.
to co ma znamenat? inde bez problemov cakaju aj 1,5 minuty ak je niekto disconnect
vcera na cashi, mam set J, po flope raise na 50eur, zazracne padla cela aplikacia, po znovu nahodeni asi po 30 sek. samozrejme ze som bol fold.
to co ma znamenat? inde bez problemov cakaju aj 1,5 minuty ak je niekto disconnect
- somNula
- Založený: Máj 2008
Re: U***et
hehe :) no par minut si na to denne vyhradim :-D
-
mysak - Príspevky: 226
- Založený: Mar 2007
Počet príspevkov: 42 • Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.