Support herne
Počet príspevkov: 42 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
no
chvilku to trvalo aj u mna lebo to museli riesit priamo s prima networkom
podarilo sa mi zablokovat si ucet lebo pri registracii som si z neznalosti spravil iny nick aky som pouzival na StanJames a to na Pime nie je povolene. Ked som tam potom nasypal peniaze tak ma zablokovali
podarilo sa mi zablokovat si ucet lebo pri registracii som si z neznalosti spravil iny nick aky som pouzival na StanJames a to na Pime nie je povolene. Ked som tam potom nasypal peniaze tak ma zablokovali
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
navrh
ludia vazne spravte nieco s tym vyhadzovanim od stola ked je hrac sitout, neviem aky cas je tam nastaveny ale ja si nestiham ani odskocit na zachod, kym sa vratim z vacsiny stolov som vyhodeny a mozem zacat hladat dobre stoly od zaciatku - ked clovek hra viac stolov tak je to pekne naprd
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: U***et
LoLiPoP napísal:JENOM BYCH CHTEL RICT ZE U***et A JEHO SUPPORT JE PEKNE NA H...!!!! ZAPOMNEL JSEM HESLO A ONI ME HO NECHTEJ PRES MAIL POSLAT NECHAPU ALE DOBRE AT DELAJ JAK MYSLEJ TO SE NA JINYCH HERNACH NESTAVA!
ja som nedavno zabudol aj heslo aj nick na U***et, kedze som dlhsie nehraval. Ked som kontaktoval ich podporubez problemov do 10 minut som mal vsetko spat.
- dinoxxx
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
sorry ale U***et je mrdka herna. nekomentujem ich support.
Uz mesiac riesim so supportom Poker Office aby mi zaslali licence key, kedze som splnil vsetky podmienky na ziskanie free licencie prostrednictvom U***et a oni ma odkazu na U***et, ktory im vraj tvrdi, ze moj konto "is not linked to Poker Office"
A U***et na moje otazky v tejto vecia ani neraci vobec odpovedat.
Uz mesiac riesim so supportom Poker Office aby mi zaslali licence key, kedze som splnil vsetky podmienky na ziskanie free licencie prostrednictvom U***et a oni ma odkazu na U***et, ktory im vraj tvrdi, ze moj konto "is not linked to Poker Office"
A U***et na moje otazky v tejto vecia ani neraci vobec odpovedat.
- warwiq
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Support je podla mna v poho pac ja tam hned volam a chcem aby mi na majl odpovedali hned tak to mam do 10 min furt. Ale co ma prestava bavit tak je to ze este som ani nehral a uz som tam mal par problemov.
Dnes najzavaznejsi a to ze som si tam vlozil 250euro a zrazu account locked a musel som posielat foto id..
Asi si robia zomna uz prdel, cakam ako to dopadne, ked uz necu abych tam hrat nech mi aspon vratia peniaze:((
Dnes najzavaznejsi a to ze som si tam vlozil 250euro a zrazu account locked a musel som posielat foto id..
Asi si robia zomna uz prdel, cakam ako to dopadne, ked uz necu abych tam hrat nech mi aspon vratia peniaze:((
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
obivano v tom musi byt nieco viac len tak by ti to neblokli... nemas viac uctov na U***et? alebo neposielal si peniaze z inej mailovej adresy aku si udal vo svojom profile? proste tam musi byt dajaky hacik podla mna
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
uz mi to odblokli a na otazky odpoved nie
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
Tak včera jsem chtěl poslat peníze na účet U***et,abych si mohl zaplatit buyin do UPCT a zjistil jsem,že tam není možnost vkladu přes PAy karty... Kreditku a bankovní účet jsem zrušil,neb mi je v tuto dobu celkem nanic... Tak jsem si zavolal na info linku U***et,abych zjistil jak dopravit peníze včas(do pátku) na účet a přitom jsem si postěžoval,že U***et malinko zaostává za konkurencí,neb ostatní konkurenti tuto službu mají.Slečna na telefonu se mi několikrát omluvila,že za to nemůže a v budoucnosti tato služba bude určitě sprovozněna... Nicméně na moji otázku jak rychlé jsou bankovní převody mi odpověděla,že 2-5 dní... u přímého vkladu na účet mi nebyla schopna přesně odpovědět. Nu tak jsem vyrazil do města a stavil jsem se v Raifce a informoval jsem se u personálu jak rychle budou peníze na účtu,když je vložím na přímo.Bylo mi řečeno,že prakticky okamžitě. Tak si říkám OK tak já je teda vložím a dal jsem slečně na pokladně instrukce kam je chci zaslat...... Dneska dopoledne zapnu comp a jen tak pro pořádek se mrknu jestli už peníze dorazily kam měli...ještě nedorazily... Co mne však zaujalo je odkaz na možnost vkladu přes PAYSEFCARD Takže já teď mám kdovíkde poslaný peníze a ani nevím jestli je budu mít včas k dispozici abych zaplatil vstupné takže ve finále si budu asi muset zítra odpoledne koupit předplacenou kartu a poslat si peníze na účet přes ni...
Samozřejmě předpokládám,že v sobotu dopoledne budu mít peníze poslaný přes banku připsaný na účet....
Proč se musí platit buyin do turnaje(UPCT - Plzeň) přes účet u U***et a ne přímo na místě jak je obvyklé???
Proč nemá personál infolinky U***et informace o spuštění nové platební služby???
Proč nemá U***et pro ČR českého operátora???? (jako telefonát za tři stovky se mi fakt vyplatil...)
Samozřejmě předpokládám,že v sobotu dopoledne budu mít peníze poslaný přes banku připsaný na účet....
Proč se musí platit buyin do turnaje(UPCT - Plzeň) přes účet u U***et a ne přímo na místě jak je obvyklé???
Proč nemá personál infolinky U***et informace o spuštění nové platební služby???
Proč nemá U***et pro ČR českého operátora???? (jako telefonát za tři stovky se mi fakt vyplatil...)
- wanzus
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
K tym poslednym otazkam by som pridal aj ja niekolko.
Napriklad preco slavna herna U***et neodpoveda na niekolko mailov z decembra 2008.
Preco mi stale ponukaju tie ich trapne ponuky,ked som mailom vyzval,ze si to neprajem.
Napriklad preco slavna herna U***et neodpoveda na niekolko mailov z decembra 2008.
Preco mi stale ponukaju tie ich trapne ponuky,ked som mailom vyzval,ze si to neprajem.
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Počet príspevkov: 42 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.