Support herne

Diskusia k herni U***et poker

yegon

Odoslaťod somNula 28 Aug 2008 06:42

a aky si mal problem? aj mne ho vyriesili, lenze nie hned :)
somNula

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

no

Odoslaťod yegon 28 Aug 2008 08:34

chvilku to trvalo aj u mna lebo to museli riesit priamo s prima networkom

podarilo sa mi zablokovat si ucet lebo pri registracii som si z neznalosti spravil iny nick aky som pouzival na StanJames a to na Pime nie je povolene. Ked som tam potom nasypal peniaze tak ma zablokovali
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

navrh

Odoslaťod yegon 08 Okt 2008 21:17

ludia vazne spravte nieco s tym vyhadzovanim od stola ked je hrac sitout, neviem aky cas je tam nastaveny ale ja si nestiham ani odskocit na zachod, kym sa vratim z vacsiny stolov som vyhodeny a mozem zacat hladat dobre stoly od zaciatku - ked clovek hra viac stolov tak je to pekne naprd
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: U***et

Odoslaťod dinoxxx 30 Dec 2008 09:05

LoLiPoP napísal:JENOM BYCH CHTEL RICT ZE U***et A JEHO SUPPORT JE PEKNE NA H...!!!! ZAPOMNEL JSEM HESLO A ONI ME HO NECHTEJ PRES MAIL POSLAT NECHAPU ALE DOBRE AT DELAJ JAK MYSLEJ TO SE NA JINYCH HERNACH NESTAVA!

ja som nedavno zabudol aj heslo aj nick na U***et, kedze som dlhsie nehraval. Ked som kontaktoval ich podporubez problemov do 10 minut som mal vsetko spat. ;)
dinoxxx

Založený: Jan 2008

Odoslaťod warwiq 06 Feb 2009 13:48

sorry ale U***et je mrdka herna. nekomentujem ich support.

Uz mesiac riesim so supportom Poker Office aby mi zaslali licence key, kedze som splnil vsetky podmienky na ziskanie free licencie prostrednictvom U***et a oni ma odkazu na U***et, ktory im vraj tvrdi, ze moj konto "is not linked to Poker Office"

A U***et na moje otazky v tejto vecia ani neraci vobec odpovedat.
warwiq

Založený: Dec 2008

Odoslaťod obivano 07 Feb 2009 15:59

Support je podla mna v poho pac ja tam hned volam a chcem aby mi na majl odpovedali hned tak to mam do 10 min furt. Ale co ma prestava bavit tak je to ze este som ani nehral a uz som tam mal par problemov.
Dnes najzavaznejsi a to ze som si tam vlozil 250euro a zrazu account locked a musel som posielat foto id..
Asi si robia zomna uz prdel, cakam ako to dopadne, ked uz necu abych tam hrat nech mi aspon vratia peniaze:((
Obrázok používateľa
obivano

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/8 krát

Odoslaťod Matej Zavacky 07 Feb 2009 16:58

obivano v tom musi byt nieco viac len tak by ti to neblokli... nemas viac uctov na U***et? alebo neposielal si peniaze z inej mailovej adresy aku si udal vo svojom profile? proste tam musi byt dajaky hacik podla mna
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod obivano 07 Feb 2009 17:09

uz mi to odblokli a na otazky odpoved nie
Obrázok používateľa
obivano

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/8 krát

Odoslaťod wanzus 09 Apr 2009 13:01

Tak včera jsem chtěl poslat peníze na účet U***et,abych si mohl zaplatit buyin do UPCT a zjistil jsem,že tam není možnost vkladu přes PAy karty... Kreditku a bankovní účet jsem zrušil,neb mi je v tuto dobu celkem nanic... Tak jsem si zavolal na info linku U***et,abych zjistil jak dopravit peníze včas(do pátku) na účet a přitom jsem si postěžoval,že U***et malinko zaostává za konkurencí,neb ostatní konkurenti tuto službu mají.Slečna na telefonu se mi několikrát omluvila,že za to nemůže a v budoucnosti tato služba bude určitě sprovozněna... Nicméně na moji otázku jak rychlé jsou bankovní převody mi odpověděla,že 2-5 dní... u přímého vkladu na účet mi nebyla schopna přesně odpovědět. Nu tak jsem vyrazil do města a stavil jsem se v Raifce a informoval jsem se u personálu jak rychle budou peníze na účtu,když je vložím na přímo.Bylo mi řečeno,že prakticky okamžitě. Tak si říkám OK tak já je teda vložím a dal jsem slečně na pokladně instrukce kam je chci zaslat...... Dneska dopoledne zapnu comp a jen tak pro pořádek se mrknu jestli už peníze dorazily kam měli...ještě nedorazily... Co mne však zaujalo je odkaz na možnost vkladu přes PAYSEFCARD :shock: Takže já teď mám kdovíkde poslaný peníze a ani nevím jestli je budu mít včas k dispozici abych zaplatil vstupné takže ve finále si budu asi muset zítra odpoledne koupit předplacenou kartu a poslat si peníze na účet přes ni... :o
Samozřejmě předpokládám,že v sobotu dopoledne budu mít peníze poslaný přes banku připsaný na účet.... :wall:
Proč se musí platit buyin do turnaje(UPCT - Plzeň) přes účet u U***et a ne přímo na místě jak je obvyklé???
Proč nemá personál infolinky U***et informace o spuštění nové platební služby???
Proč nemá U***et pro ČR českého operátora???? (jako telefonát za tři stovky se mi fakt vyplatil...)
wanzus

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod palo1973 09 Apr 2009 13:14

K tym poslednym otazkam by som pridal aj ja niekolko.

Napriklad preco slavna herna U***et neodpoveda na niekolko mailov z decembra 2008.
Preco mi stale ponukaju tie ich trapne ponuky,ked som mailom vyzval,ze si to neprajem.
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Unibet poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!