cash game vyska stavok

Príspevky zo starej diskusie

cash game vyska stavok

Odoslaťod yegon 03 Aug 2007 11:58

vsimol som si ze pri cash sa vsadza agresivnejsie nez v turnajoch. Z mojich skusenosti v turnajoch sa pred flopom zvysuje na 3xBB a neskor ked su stacky nizsie v pomere k blindom tak 2.5xBB a po flope vacsinou medzi 1/2 a 2/3 vysky potu. Predpokladam ze dovodom je ochrana stacku ktory sa neda ako v cash game reloadnut.

V cash som videl vela top hracov raisovat 3.5 ale castejsie az 4xBB pred flopom, reraisy su spravidla vyssie ako aktualny pot a po flope sa zda ze vyska stavok je spravidla velmi blizko velkosti potu.

Je to pre cash game odporucane? Oplati sa hrat takto aj na nizkych limitoch alebo radsej opatrnejsie ako v turnaji?
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

..

Odoslaťod buschle 03 Aug 2007 12:30

ked das pol potu po flope tak 50+% percent ti to dorovna aj ked nehitne nic a ma vysoku handu. ked idete na flop 2ja ,tak 40% nehitne nikto nic .. to je obrovske cislo preto sa oplati po flope bluffovat
Na nizsich limitoch sa urcite oplati hrat je tam vela retardov napr ze , ma Nuts a na rivery callne :D
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

ma napadlo k tomu bluffovaniu po flope

Odoslaťod yegon 03 Aug 2007 13:55

je celkom vesele ako vela ludi si gratuluje ako dobre zablafovali s AK na ruke ked flop prisiel 37Q a vsetcia na ich bet zlozili. Sranda je ze vo vacsine pripadov vobec neblafovali ale mali v tom momente najlepsiu ruku :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!