hral som asi 5 stage 1 kostarik a furt vypadnem druhy. Sranda je ze na tom zarabam peniaze, zatial vsetko co som hral aj australiu spolu asi 8-9 kvalifikacii po 30-50$ som sice neuhral ani jeden postup ale na druhych a tretich miestach sa mi vzdy vratilo startovne a dnes som dokonca za druhe miesto dostal aj 100$ navyse :)
ale ja sakra chcem radsej postupit :)
aj tak mi nejde do hlavy preco sa vzdy dostanem tak daleko, cloveka to potom viac mrzi, ak by som vypadol posledny tak nic nepoviem ale zatial vsetko co som hral som nevypadol dalej nez 2 miesta pred postupom *SLZA**SLZA*
AA down x2 :)
Počet príspevkov: 14 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: kristepane co je to s tymi kvaldami?
Aj ja tam susim este jeden ticket na stage 1 na costa ricu, ale vzdy ked pozeram ze by som si zahral tak je tam malo ludi :(
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
akoze pribeh dnesneho dna
ruky na ktorych som dnes vyletel z turnajov - to vsetko boli alliny pred flopom
AA < A8 (flush)
KK < QT (fullhouse)
88 < K7
QQ < J7 (3xJ)
AA < QQ (river :))
77 < A8
A2 < QT (postupka)
KJ < 9J (postupka)
no akoze s takouto smolou mozem hovorit o stasti ze som len par sto dolarov v minuse
AA < A8 (flush)
KK < QT (fullhouse)
88 < K7
QQ < J7 (3xJ)
AA < QQ (river :))
77 < A8
A2 < QT (postupka)
KJ < 9J (postupka)
no akoze s takouto smolou mozem hovorit o stasti ze som len par sto dolarov v minuse
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: akoze pribeh dnesneho dna
ja som vcera prvych 40 minut (slovom styridsat) na turnaji na carbone (3+0.3)nemal na ruke dve vysoke karty :-) uz som bol z toho zufaly, ale nakoniec sa to otocilo a po par allinoch som bol dokonca dlhy cas chipleader. nakoniec 5. miesto
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
Počet príspevkov: 14 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 3 hostí.