Kurzové sázení zdarma
Re: Re: hmm,
Hele Igy, nemel bys snadnejsi najit si brigadu nekde v supermarketu, vydelat si nejakych par stovek a ty si poslat do herny? Urcite by Te to nestalo tolik casu jako nahravat si to na freerollech a jeste bys mel dobry pocit, ze sis ty penize vydelal poctive :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: hmm,
hej hej to by mohol urobit ale v 14 vela brigad nezozenies:)
- mainly_D
precitajte
si podmienky tej stavky,tie vratene peniaze treba 5x pretocit v sadzani*STOP*
a ty Igy nevkladaj nic,hraj freeroly do zblbnutia,naucis sa hrat, a az ked freerolmi nieco zarobis, tak potom s tymi peniazmi hraj od najnizsich limitov(v Expekte sa da hrat SNG uz od 0,1$) a vlastnymi silami chod od nuly hore,mne sa to osvedcilo a verim,ze to je najlepsi postup*THUMBS UP*
a ty Igy nevkladaj nic,hraj freeroly do zblbnutia,naucis sa hrat, a az ked freerolmi nieco zarobis, tak potom s tymi peniazmi hraj od najnizsich limitov(v Expekte sa da hrat SNG uz od 0,1$) a vlastnymi silami chod od nuly hore,mne sa to osvedcilo a verim,ze to je najlepsi postup*THUMBS UP*
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Re: precitajte
diky :-) myslim si ze uz hram ovela lepsie ako este v decembri ked som zacal s pokrom akurat posledne dni mam trochu smoly dnes som vypadol na 2 freerolloch s JJ a s AQ preflop allin >:o
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Re: Re: Re: hmm,
lol o chvilu budem mat 14 a na brigadu urcite ne :D a naco mi posielat peniaze ked pri freerolloch si zahram a zdokonalim hru :-)
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: hmm,
Ale musim ta upozornit ze ked nemas 18 rokov tak hrat poker je protizakonne, aj ked ako 13 rocneho ta do basy nemozu dat :-||
Ale zasa chapem ze vyhrat nieco na nove omalovanky alebo farbicky je lakave :-D:-D
Ale zasa chapem ze vyhrat nieco na nove omalovanky alebo farbicky je lakave :-D:-D
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Expekt akce na víkend
.......chlapy.....zavolajte na ten zapas niekomu cez polčas nech niekto niekoho udre lakťom do tváre alebo sekačka v 16tke : ))...bo free bet som dal....že bude červená karta 4,4 kurz : ))
- chris_ambri
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.