Sunderland

Príspevky zo starej diskusie

Sunderland

Odoslaťod roy016 11 Aug 2007 14:46

Romanicco, pan Sunderlandcan :)...no co je Roy Keane dobry trener? :-) Bol si na zapase? Ak ano napisa do kedy sa na stadione tancovalo :-)

Inak pre tych co nesleduju anglicku ligu, tak Sunderland vyhral 1-0 a gol dal tak ako sa patri pre zverencov byvaleho kapitana Manchestru /timu so skvelou koncovkou/ v nadstavenom case :)

No nic, idem na poker...roztrenovat sa pred vecernym turnajom cesko-slovenskym na Stans Pokri

Inak sry za cisto "pokrovu" vlozku, ale zapas mi zarobil celkom slusne tak sa vytesujem :)
roy016

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

caw

Odoslaťod Romanicco 13 Aug 2007 15:36

na fotbal sem nebyl jelikoz sem byl v praci..ale gol sem mel vrpimem prenose v radiu v praci a taky sem ho videl na skysports kdyz sem byl na pauze...chopra zkusene zavesil....pohoda...jinak kdyz je fotbal tak to jde videt po celem meste hospody narvane na stadion houfy lidi...je jasny ze je tym ted na vlne ale uvidime jak ted dva zapasy venku...jinak ja uz odkrajuju do pristi soboty a jdu na ten liverpool:)..tak snad to bude alespon jak proti precenovanym spurs...
Romanicco

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!