Ake kombinacie hrate pri NL Hold´em

Príspevky zo starej diskusie

hm JJ

Odoslaťod yegon 15 Aug 2007 14:41

tak z toho by som si velke ponaucenie nebral a ak by sa mi tato situacia podarila dostat do allinu v 100% pripadov tak by som bol velmi bohaty clovek :)

set over set je pripad ktory sa vyskytuje tak zriedkavo ze s nim ani netreba ratat, ci teraz zacnes zahadzovat sety? lol

Skor by som sa zamyslel nad tym co si pisal ze po flope "hned davam all in"

kolko si mal chipov a kolko bolo v pote? S takouto rukou si sa dufam nesnazil supera odplasit vysokym betom
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: hm JJ

Odoslaťod wizdo 16 Aug 2007 08:19

velka pravda set over set sa skoro enstava....minuel sa mi podarilo flop 234 reku all in nech ma nejake A nedostane ak pride5-ka...jeden call mal som 33 on 44 turn 2...:D

ale tak ja sa teraz pochvalim aky LOTTO hrac ma vyhodil...blindy 2500/5000 poslendyhc 50 hracov v turnaji 5 USD rebuy..som sa konecne vysvihol z predposledneho miestaa bol kludny ...doslo mi QT vo farbe..reku no pekne...5 sme sli do hry....flop Q85 a jasny str8 draw..tak reku all in...aj ked vezmem len blindy zdvojnasobim svoj stack...jeden callla ukzae ze K7(mal som strach hrat som ho v podstate nevidel a na tom stole som chvilku stravil)...turn 8 RIVER K...vrazda smrt mu...clovek hra najlepsie mozne 3,5 hodky...nevyhrla osm jedinu hru luckersky...all in len s mrte dobrymi akrtami atd....a vyhodia ma takto...no des...co som tam mohol spravit lepsie??..abo ako to zahrat lepsie??
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Re: Re: hm JJ

Odoslaťod wizdo 16 Aug 2007 08:21

sorry flushdraw...85 bolo srdce
wizdo

wizdo

Odoslaťod yegon 16 Aug 2007 08:31

no neviem aku si mal poziciu, kto mal kolko chipov a atd na to aby som vedel nieco povedat ale cudujem sa ze sa vobeec takouto rukou trapis

dostal si do allinu supera ktory bol pozadu a mal 3 outy x2 cize cca 12% sancu na vyhru (ak teda nemal aj flush draw - to neviem nenapisal si)

akoze ak by sa ti darilo dozivotne dostavat superov do allinu v 90/10 situacii tak kamo bill gates by si chodil od teba poziciavat peniaze, ako lepsie to chces zahrat? chces mat 99/1?

Vysledky neries karty su karty a mal si smolu to ale nic nemeni na veci ze si bol vpredu ked isli prachy do hry
Obrázok používateľa
yegon

Re: wizdo

Odoslaťod wizdo 16 Aug 2007 10:39

no pozicia bol po BB...do rhy sli aj SB a BB a dva po mne...on bol posledny...
chips ja 30 000 on 60 000...
nemal flushdraw..ale mla jedno srdce...
ee..boli to posledne moje money....tka som hral hodne tight a islo to...clovek sa trapi...a poznas to konecen von z biedy...2 hry predtym som sa vdaka JJ vytrhol z biedy...a ziskal daco rozumne...a pride mi QT suited...ja skoro po strop letim ze ench mi odjde flop...ostatny amli asik o 10 000 viac abo o 20 000 menej ako ja tak som enckaal ze callnu...

a trapit sa velmi entrpaim..lento poznas hras dobre konecne by sa mohlo zadarit...a dostat sa do 10-tky...20-tky...kde uz vyhry boli tak 5-20 krat take co som vyhrla ja...BTW boli 2 rano a ja som bol uanveny jak svina:D
ok..aj tak dik:-)
wizdo

Re: Re: wizdo

Odoslaťod algec111 16 Aug 2007 10:42

Zkus psát trochu líp, nedá se to po tobě číst.
algec111

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: wizdo

Odoslaťod yegon 16 Aug 2007 10:50

no kazdopadne si mal pravdu po flope takze to je ok

co sa tyka zvysku hry tak to bolo pomerne zle :)

mas 6xBB a ty limpnes UTG s QTs? uuuha to je hrube zrno. Poker sa hra tak s 30BB a viac, ked mas 6xBB tak si taketo nieco nemozes dovolit. Musis sa rozhodnut - je QTs dostatocna ruka na allin? ak nie fold ak ano allin - take je to jednoduche :)

ak ste boli plny stol 9 ludi tak fold
ak vas bolo 6 a menej tak allin pred flopom podla mna :)
Obrázok používateľa
yegon

Re: Re: Re: wizdo

Odoslaťod wizdo 16 Aug 2007 10:58

noo..po pravde pri stole mal najlepsi 12BB a to bol ten co ma porazil...btw Cheapleader mal 24BB potom sa uz vytiahol na 30 BB ale bol jediny co mal tolko...takze preto som tam nedal all in...
po pravde bola to asik prva hra bez all in preflop...tak nefim necakal som ze tolky dorovnaju..bolo nas 7 pri stole z toho 2 passiv a hru predtym akurat dvaja vyleteli..a all in som nesiel tiez z toho ze chlapik predo mnou a za mnou velmi rad dorovnaval...tak som sa len limpol do hry a chytil dobry flop snazil sa ich vyhnat a chlapik mal luck...sa the end...
wizdo

este aby som neznel tvrdo a neuviedol dovod

Odoslaťod yegon 16 Aug 2007 11:08

na to aby sa ti tvoj limp oplatil tak ak ho budes hrat 6x tak na nom nesmies 5x prehrat viac ako tych prvych 5000 co si vlozil a 1x musis ist allin a vyhrat

to je absolutne nerealne

1. urcite sem tam prehras viac
2. co ak ta niekto za tebou pred flopom raisne?
3. dobry flop s tym ze niekto s tebou pojde do allinu a prehra urcite nechytis tak casto (1 zo 6)
4. QT je ruka ktora ked trafi top par a dostane supera allin nie je velmi casto vitazna. Co ak by napriklad super v tejto konkretnej situacii obratil KQ, QJ alebo Q8?

cize tato strategia je dlhodobo stratova = tym padom preco tak hrat?
Obrázok používateľa
yegon

Zegon

Odoslaťod algec111 16 Aug 2007 11:22

Pročítám tu diskuze, a musím říct, že s tebou vždy souhlasím.Jenom nevím jak převést tvé rady do reality.Já než to spočtnu, tak je čas víš kde*JOKINGLY*
algec111

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!