Ake kombinacie hrate pri NL Hold´em
Počet príspevkov: 33 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Re: Re: 2 Yegon
A potom jak jsem měl to QQ a on KK, tak nevím, to už bylo jedno.
- algec111
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: 2 Yegon
Nebo spíš 4 to 8 . Byl to prostě split.
- algec111
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: 2 Yegon
"Psal jsi, že pravděpodobnost set over set je velmi malá.Dnes na Expektě já + 2 allin.Já 22, pak TT a další QQ.Naštěstí přišel str8.O dvě hry dál maník(mimochodem ne CZ/SK) velký bet, já s QQ allin, on vyloží KK.Jsem v ř.ti.To jen k malé pravděpodobnosti."
Hovoríme o sete a nie o pár vs. overpár ;-)
Set vs. set som zažil párkrát, zato pár vs. overpár sa stretávam podstatne častejšie.
Btw. tiež som prehral KK vs. KK, bolo to v živej hre, all-in pred flopom so showdownom a to som mu ešte pred flopom (nakoľko som nie dávno predtým videl High Stakes S1 ako tam skoro prehralo KK vs. KK) navrhol, že nech splitneme pot a nech to ani nehráme, on nechcel a prišiel mu flush :-!
Hovoríme o sete a nie o pár vs. overpár ;-)
Set vs. set som zažil párkrát, zato pár vs. overpár sa stretávam podstatne častejšie.
Btw. tiež som prehral KK vs. KK, bolo to v živej hre, all-in pred flopom so showdownom a to som mu ešte pred flopom (nakoľko som nie dávno predtým videl High Stakes S1 ako tam skoro prehralo KK vs. KK) navrhol, že nech splitneme pot a nech to ani nehráme, on nechcel a prišiel mu flush :-!
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Počet príspevkov: 33 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.