Jackpot SnG
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Jackpot SnG
Hrajete nekdo tyto turnaje? Daji se vyhrat treba ctyrikrat v rade?
Ja jsem ted dvakrat po sobe vyhral Dirty Dozen, ale na treti pokus jsem nemel stesti a skoncil jsem ctvrtej.
Myslim, ze se da jednotlivej turnaj vyhrat jen agresivni hrou. Na treti pokus jsem hral dost opatrne a nechodil do riskantnich all-inu a nakonec jsem na to doplatil v podobe malyho mnozstvi chipu.
Ja jsem ted dvakrat po sobe vyhral Dirty Dozen, ale na treti pokus jsem nemel stesti a skoncil jsem ctvrtej.
Myslim, ze se da jednotlivej turnaj vyhrat jen agresivni hrou. Na treti pokus jsem hral dost opatrne a nechodil do riskantnich all-inu a nakonec jsem na to doplatil v podobe malyho mnozstvi chipu.
- Rauuul
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
aha
podla toho ako si dobry samozrejme -:)))) ale pre vacsinu hracov sa to neoplati to je jasne.
moj osobny rekord je ze som na ps vyhral 4x za sebou 16 usd turbo pre 18 ludi -:))) som zvedavy ci to niekedy zvysim na 5 za sebou -:))
moj osobny rekord je ze som na ps vyhral 4x za sebou 16 usd turbo pre 18 ludi -:))) som zvedavy ci to niekedy zvysim na 5 za sebou -:))
- jonatanko
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
jackpot
No poker hraju jen pro zabavu, hlavne freerolly a obcas levne SnG turnaje. Nejde mi o to, abych dlouhodobe vydelaval, spis o hru. Zajimalo by me, jestli se da ten jackpot normalne vyhrat nebo musi mit clovek obrovsky stesti, aby to bylo zrovna nekolikrat za sebou.
- Rauuul
jackpot
no povedzme u toho 10-chlapoveho 5$ jackpot sng normalna sanca na vyhru je 1/10 - 10%
povedzme ze si lepsi nez ostatni a tvoja sanca na vyhru je 15%
potom pravdepodobnost ze vyhras 5 po sebe je 0,0076% - pravdepodobnost je osemetna vec, moze sa ti to podarit na prvy pokus ale moze to trvat aj niekolko desiatok tisic SNG (za ktore zaplatis na poplatkoch viac nez potom vyhras v jackpote) - good luck :)
povedzme ze si lepsi nez ostatni a tvoja sanca na vyhru je 15%
potom pravdepodobnost ze vyhras 5 po sebe je 0,0076% - pravdepodobnost je osemetna vec, moze sa ti to podarit na prvy pokus ale moze to trvat aj niekolko desiatok tisic SNG (za ktore zaplatis na poplatkoch viac nez potom vyhras v jackpote) - good luck :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
jackpot
Tak to moc velka sance neni :-)
Ted se mi zase podarilo asi po peti neuspesnych hrach vyhrat dvakrat po sobe. Treti hru jsem hral odvaznejs nez naposledy, ale i tak jsem dost velkou smulou vypadl.
Po flopu jsem mel nejvyssi par, sel jsem all-in, naka lama ze Svycarska me dorovnala s totalnim hov... a na turn a river prislo ctvrty srdce a on mel samozurejme flush...
Ted se mi zase podarilo asi po peti neuspesnych hrach vyhrat dvakrat po sobe. Treti hru jsem hral odvaznejs nez naposledy, ale i tak jsem dost velkou smulou vypadl.
Po flopu jsem mel nejvyssi par, sel jsem all-in, naka lama ze Svycarska me dorovnala s totalnim hov... a na turn a river prislo ctvrty srdce a on mel samozurejme flush...
- Rauuul
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.