Expekt Ambasador

Príspevky zo starej diskusie

Re: keso26

Odoslaťod keso26 16 Aug 2007 09:34

hehe, len by si si prilis nezalovil, kedze za cely cas cca 2hod. nemal pri stole ani jedneho ambasadora ;) ..kua, ale ze som si to nemohol zahraaaaaat, tesil som sa na to ako maly chlapec, podobny turnaj sa tak skoro asi nezopakuje. K tomu prvych 20 in money, ked bolo len okolo 216 hracov, to mrzi este viac, musel to byt super turnaj.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Re: Re: keso26

Odoslaťod FakePoker 16 Aug 2007 09:49

Ani ja som na P****Stars dlho nenašiel roya a vlada a zrazu koho vidím? roya a začal sa prvý lov:D ten som úspešne zvládol no a o chvíľku prišiel aj vlade :) celkom dobrý turnaj. Ale niečo ako bol Expekt Ambasador by som si rád zahral.Fakt to musel byť kvalitný turnaj.
FakePoker

Založený: Máj 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

výborný turnaj

Odoslaťod 1senator1 16 Aug 2007 17:04

Tohle byla dobrá myšlenka od expektu, a doufám že takových akcí přibude.(hlavně se mi v poslední době docela zamlouvají bounty turnaje(např. na U***et). Taky jsem jednoho vyřadi (bobiče) \a navíc sem se prokousal na 3.místo

Zdravím všechny a těším se opět na setkání někde u stolu
Petr (latelpaz)
1senator1

Založený: Feb 2007

ambassador turnaj

Odoslaťod expekt 16 Aug 2007 17:42

Gratulujeme a sme radi, ze az 3 hraci z CZ dokazali vyradit nasich ambasadorov co je urcite uspech nakolko turnaj bol otvoreny pre vsetkych. SKCZ supportu ste dnes urobili dobru reklamu :)
expekt

Založený: Jan 2007

freeroll o 200USD

Odoslaťod expekt 16 Aug 2007 17:44

Nezabudnite, zetradičný freeroll turnaj pre českých a slovenských hráčov pokru sa hraje dnes o 20:00 hod. v herni expekt. Ak nemate heslo v email schranke piste na support.cz@expekt.com . gl dnes vecer, expekt
expekt

freeroll o 200USD

Odoslaťod expekt 16 Aug 2007 17:59

Ospravedlnujem sa za chybnu informaciu v predoslom prispevku, vstup do turnaja je na "nicky" co znamena, ze heslo uz nepotrebujete. Vstup je umozneny tym, ktori boli aktivny na expekte v poslednych 2 mesiacoch. expekt
expekt

Predchádzajúca

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!