High stakes na Full tilt
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
High stakes na Full tilt
tak jsem si dnes místo večerníčku pustil Full tilt stůl s 200/400USD blindy a u stolu 5 lidí, všichni přes 150 000 USD - hrali tak 10 minut a nebyla vyjímka pot 100k USD - tak jsem se tak zamyslel jestli to vůbec je možný hrát reálně o takový peníze.. nejsou nějak dotovaný hernou pro reklamu s tím že část těch peněz není reálná ?? Vždyť tam za tu dobu aspoň 3 lidi prohráli komplet stack ??? Co myslíte ?
- Darthrider
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
borci
to su ludia ktori su ochotni si s tebou hodit mincou o 100k ked im das kurz 1.05 ku 1 :)
im nevadi ked prehraju par stotisic dolarov hlavne je ze dlhodobo je to co robia ziskove
btw ak by neboli ochotni prehrat buyin a ukazat stredne silnu ruku v alline tak by svoje silne ruky nikdy nedostali preplatene - akoze fakt nestiham ake mozgy musia mat tito ludia, videl som par poloprofikov vysvetlovat strategie cash games na leveli 2/4 a 5/10 a uz to mi pripadalo ako maly zazrak ake to bolo zlozite a nad cim rozmyslali, hra na 200/400 musi byt na nobelovku :)
im nevadi ked prehraju par stotisic dolarov hlavne je ze dlhodobo je to co robia ziskove
btw ak by neboli ochotni prehrat buyin a ukazat stredne silnu ruku v alline tak by svoje silne ruky nikdy nedostali preplatene - akoze fakt nestiham ake mozgy musia mat tito ludia, videl som par poloprofikov vysvetlovat strategie cash games na leveli 2/4 a 5/10 a uz to mi pripadalo ako maly zazrak ake to bolo zlozite a nad cim rozmyslali, hra na 200/400 musi byt na nobelovku :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: borci
Druhá vec títo ludia hrajú Omaha Hi,a tam silná ruka nie je.A všetci hrajú lotériu.Taký David Benyamine ak si všimneš jeho hru rerajsuje vždy s hociakými kartami a je vždy v pluse u stola.Oni hrajú preto Omahu lebo tam može hrať stále.Pri Holden no limite nemajú nervy čakať na dobré karty tak to ani nehrajú.
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
to SpongeBob
spomenul si Benyamine, a ze je vzdy v pluse...
Tak tento francuzky tucko je online riadne stratovy, a Townsend, Antonius a Ivey ho obrali za minuly rok cez 3 mega...
Tak tento francuzky tucko je online riadne stratovy, a Townsend, Antonius a Ivey ho obrali za minuly rok cez 3 mega...
- Lose
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: to SpongeBob
pokial viem tak townsend sa rozplyval ze benyamine je najlepsi hrac PLO heads up a ze na neho v tejto hre zdaleka nema
to ze kto je kolko stratovy a ziskovy je tazko povedat a 3 mega zase nie su v tychto hrach az taky problem ked denne mozes ist +-300-400k :)
ako musia mat chlapci pevne nervy, ja mam depresiu ked prehram 50$, neviem si predstavit ze by som mal milionovy loosing streak
to ze kto je kolko stratovy a ziskovy je tazko povedat a 3 mega zase nie su v tychto hrach az taky problem ked denne mozes ist +-300-400k :)
ako musia mat chlapci pevne nervy, ja mam depresiu ked prehram 50$, neviem si predstavit ze by som mal milionovy loosing streak
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Kto kolko zarobil
Ked chcete vediet kto kolko zarobil tento rok na full tilte na high stakes tak sa regnite na highstakesdb.com
btw. najlepsi v Omahe je Kaibuxxe (Nikolaus Jedlicka z Rakuska), ktory zarobil za dva mesiace okolo 4 mil. $
btw. najlepsi v Omahe je Kaibuxxe (Nikolaus Jedlicka z Rakuska), ktory zarobil za dva mesiace okolo 4 mil. $
- Andrej
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.