Dnesny P****Stars Freeroll
Počet príspevkov: 32 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Dnesny P****Stars Freeroll
Kde najdem heslo na dnesny P****Stars CZ/SK150$ Freeroll? Na mail tomas.holba@azet.sk mi neprisiel vdaka
- Maximus
- Založený: Máj 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Dnesny P****Stars Freeroll
Dnes tam mame buy-in 10$+1$, heslo pride dnes neskor ;)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade
Chcel by som sa spýtať aké sú výhry(prize) , lebo si myslím, že buy-in 10$+1$ odradí viacerých hráčov. A ja by som sa aj zúčastnil lenže tričko a šiltovku mám :-D ale tak uvidím kto bude hrať a možno zahrám aj ja.GL
- FakePoker
Re: vlade
Tak ako je napisane tu: http://www.pokerportal.info/akcie/195/czech-slovak-tournament-$150-added-uz-dnes
prize bude podla poctu hracov ako vzdy, do banku je pridanych 150$, takze tak, neviem co viac sa da o tom povedat :)
prize bude podla poctu hracov ako vzdy, do banku je pridanych 150$, takze tak, neviem co viac sa da o tom povedat :)
- vlade
Re: Re: vlade
No tak ak mi prídu z herni peniažky na MB tak sa asi zúčastním:) len neviem o čo budem bojovať :-D prestíž?*JOKINGLY*
- FakePoker
Re: Re: Re: vlade
A ty nehras poker pre peniaze? ved ked bude 35 hracov tak sa bude hrat o 500$, to je malo? ;)
- vlade
Že freerol
Turnaj to nieje free lebo treba heslo a freeroll už tobôž nie pretože štartovné 11$ v oblasti freeroll je poriadna pálka. Tak som zvedavý koľkí sa nafreerollujete :)
- sato1
Tiez nechapem
kde je napisane ze je to freeroll, je to normaly buy-in turnaj...
- vlade
Re: Tiez nechapem
Kazdopadne jsem zvedavy kolik z tech co chteli heslo na "freeroll" si prijde zahrat, kdyz je tam buyin :-) Takovych se vzdy vyroji desitky, chteji hesla kamkoliv, vylivaji si zlost kdyz je nikdo nenapise verejne do diskuse, ale kdyz se nejedna o freeroll tak to je pak od nich ticho po pesine :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Re: Re: Tiez nechapem
To je normalne, ja by som to nebral ako problem, proste niekto sa len uci hrat alebo nechce davat ziadne peniaze, tak hra len freerolly, nikto ho nemoze nutit aby hral nieco ine.
Kazdopadne dufam ze my ostatni sa dnes zabavime na P****Stars a nebolo by od veci keby som to vyhral :-D
Kazdopadne dufam ze my ostatni sa dnes zabavime na P****Stars a nebolo by od veci keby som to vyhral :-D
- vlade
Počet príspevkov: 32 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.