Zaujimavosti zo sveta pokru

Príspevky zo starej diskusie

Zaujimavosti zo sveta pokru

Odoslaťod 016roy 25 Aug 2007 14:18

Tato diskusna tema je zalozena k clanku o Zaujimavostiach zo sveta pokru. Kludne nam napiste svoj postreh, hlavne co by ste chceli v buducnosti rozpisat obsirnejsie a pod. K niektorym clankom budeme otvarat taketo diskusne temy. Dakujeme!
016roy

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 10 krát/39 krát

Priajnie

Odoslaťod bedlak 25 Aug 2007 20:48

No ja by som si prial aby uz moj report z Allinu bol konecne publikovany, vsak Vlado O:-)

A do buducna by som si prial nejaky preklady clanok od Pro napr z FTP. Priklad - ako Ferguson otocil z 1 USD 10 000USD a podobne.

Btw Roy ozvy sa niekedy na icq ;-)
bedlak

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Zaujimavost

Odoslaťod Tatizz 26 Aug 2007 06:09

Ja by som pridal taku jednu zaujimavost. Kto ma nainstalovany software herne P****Stars a par dolarov u nich na ucte si vcera vo vecernych az nocnych hodinach mohol zahrat s vitazkou jedneho eventu z WSOP, z nemeckou hrackou menom Katja Thater. Stacilo si vystat radu, priblizne 150 hracov vo waiting liste a zahrat si fixed limit cash game 0.02/0.04 s Katjou Thater. Aj ja som tuto moznost vyuzil, len cakacka bola prilis dlha a nemal som v noci chut tam tak dlho cakat. Ale aspon som trosku spoznal Katju z prispevkov co pisala do chat boxu a tych prispevkov od nej bolo skutocne vela. Kto vie, ci aj dnes vecer bude hrat. Tak sledujte P****Stars a mate sancu si zahrat s hrackou, ktorej pokerove zarobky prevysia rocny plat bezneho slovaka ;-)
Tatizz

Založený: Máj 2007

odpovede:

Odoslaťod 016roy 26 Aug 2007 11:16

Tatizz - to je kvalitna informacia, len asi nepatri do zaujimavosti zo sveta pokru, ale do promo akcii herni, ale dikes za info...P****Stars to ale urcite robi pre to aby motivoval hracov hrat prave u nich...Kazdopadne diky za info a fakt je to dobra sprava, tak toto neber prosim ta v zlom...proste si len mylsim ze to patri do promo akcii, nie do sprav, ale este raz diky

bedlak: - neviem aku mate s Vladom dohodu, kazdopadne report z Allinu nie je nejaky clanok ktory by bol z celoceskoslovenskeho "meradla" zaujimavost zo sveta pokru, ale kazdopadne ak mate dohodu zverejnime to. len mne islo o to co by si chel zo zaujimavosti zo sveta pokru, nie clanok k poker klubu :) /to si mohol skor do emailu napisat/...to co pises ale pod tym to kriterium splna, nad tym budem vazne uvazovat a dik za konstruktivnu pripomienku tym padom....
inak teraz byvam mimo moj byt, takze nie som na ICQ casto a hlavne nie na tom povodnom...kazdopadne sa raz skontaktujeme a urcite pokecame - GL :)

Este raz obom dik za snahu a myslim si ze aj ked mame trosku iny nazor, ale su to naozaj zaujimave informacie s ktorymi budeme pracovat! Cafte
016roy

to roy

Odoslaťod Tatizz 26 Aug 2007 13:37

Ja by som kvoli tomuto zriadil aj svoj vlastny topic, ale vzhladom na to, ze tu bola moznost to poslat sem, tak som to poslal sem :) Niet zaco sa ospravedlnovat, mne ide o to, nech si tu ludia precitaju, nie o to, ci to bude v spravnom fore ci nie :)
Tatizz

Založený: Máj 2007

Re: to roy

Odoslaťod 016roy 26 Aug 2007 13:50

jasnacka
dobre hovoris...aj ja si myslim ze je to zaujimava informacia, takze sa v podstate zhodneme :)...GL
016roy

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!