zabluffoval o 30-40, znamena o 30-40 percent....
a dalsia oprava: aj to ze kazda varianta strategie ma este podvarianty je podla mna prvda
Moderny poker - ako blafovat
Počet príspevkov: 14 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
tretia pomlcka :)
v podstate sa tu nerozchadzame ako pises, urcite ak by som mal read na hraca ze je to megabluffer a ked checknem s KK na ruke pri flope 7KA tak sa ma bude snazit ubluffovat aj ked nic nema tak checknem ale to je specificky pripad proti specifickemu hracovi. Proti solidnemu hracovi by som urcite neslowplayoval pretoze taky mi bez esa uz aj tak nic neda, takisto proti hracovi o ktorom nic neviem. Problem je v tom ze ak sa na to pozriem dlhodobo tak ak by som slowplayoval tak v tych par pripadoch kedy sa ma super bude snazit bluffnut ziskam zopar chipov ale pripravim sa o moznost zvysit pot a pravdepodobne ho dostat na riveri do allinu ak super drzi eso alebo lepsie.
Urcite sa to odvija aj od hlbky stacku, skor by som slowplayoval v situacii kedy mne a superovi ostava povedzme tolko chipov kolko je v banku a teda bank je pre nas natolko velky ze je pre supera zaujimave on bojovat bluffom nez v situacii ked kazdy mame este 10-20x viac a ja mam sancu z tej ruky vytrieskat kopec penazi
predpokladam ze ani ty by si takuto ruku neslowplayoval automaticky ale v zavislosti na situacii
tej potrebe odvahy som sa cudoval len v kontexte toho ze vieme ze mame najlepsiu ruku a slowlayujeme, na to odvahu netreba
suhlasim ze odvahu treba na to bluffovat s najhorsou rukou ked jedinou nadejou je ze super zlozi
Urcite sa to odvija aj od hlbky stacku, skor by som slowplayoval v situacii kedy mne a superovi ostava povedzme tolko chipov kolko je v banku a teda bank je pre nas natolko velky ze je pre supera zaujimave on bojovat bluffom nez v situacii ked kazdy mame este 10-20x viac a ja mam sancu z tej ruky vytrieskat kopec penazi
predpokladam ze ani ty by si takuto ruku neslowplayoval automaticky ale v zavislosti na situacii
tej potrebe odvahy som sa cudoval len v kontexte toho ze vieme ze mame najlepsiu ruku a slowlayujeme, na to odvahu netreba
suhlasim ze odvahu treba na to bluffovat s najhorsou rukou ked jedinou nadejou je ze super zlozi
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: tretia pomlcka :)
jj, nakoniec sa tusim zhodneme vo vsetkom :)...presne tak, vsetko podla situacie...tiez som tu slowplay nemyslel vzdy ale ked ma clovek dobre precitaneho supera a vie /respektive si mysli/ ze od neho ziska najviac penazi prave slowplayom... *THUMBS UP*
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
Bluff
No mysliím ze maji pravdu vsichni i kdyz to je ci neni do hloubky rozebrano kazdy z nas zna mnoho taktik jak okrast nebo obrat soupere jednoho ci viac akazdy znas pouziva mnoho techto taktik ale to nukomu z nas v rustu nepomuze pomohli by nove postupy malo zname o kterych nevi mnoho lidi a jsou uzitecne to vse o cem se tu pise je velmi zname a v tuznych variaantach hojne vyuzivane ale zadna novinka a prave ty by to k rustu nas vsech chtelo predstavit ja zadnou neznam ale vy mate myslim vic zdroju nez ja a tak by jste je tu mohli hodit vim jiste ze takove existuji jen o nichnikdo nevi a moc se nepouziva kdyz o nich vi malokdo
- Speeddy
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 14 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.