Dá se to zobecnit?

Príspevky zo starej diskusie

Dá se to zobecnit?

Odoslaťod algec111 30 Aug 2007 16:32

Tak jak tady čtu a dle mých zatím malých praktických zkušeností, tak mi vyšlo tohle moudro.Jsi-li agresivnější hráč, hraj cash NLH, pokud jsi tight agressiv, hraj sng či MTT.Nebo také Limit.Jde to takhle zobecnit?
algec111

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Dá se to zobecnit?

Odoslaťod vlade 30 Aug 2007 16:35

No neviem, mne sa to moc nepozdava :-D
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: Re: Dá se to zobecnit?

Odoslaťod algec111 30 Aug 2007 16:52

No hlavně mě nekamenujte.Je to otázka k diskusi od začínajícího amatéra.
algec111

Re: Re: Re: Dá se to zobecnit?

Odoslaťod cstrike22 30 Aug 2007 17:08

neboj nikto ta nebude kamenovat kazdy sme nejako zacinali..
Samozrejme je to blbost co pises neda sa to zobecnit. na cash NLH najdes takych aj takych hracov a pritom ak to hraju dobre tak nezalezi ci hra niekto LAG alebo TAG a je decentne vyhravajuci hrac. Kazdy by mal hrat to co mu vyhovuje a taku hru v akej sa citi "doma". To znamena, ze ak ti je blizsi TAG styl tak nemal by si hrat LAG len preto, ze si to niekde cital na strankach a , ze to niekto odporucil ako najlepsi styl. Ja napr. hram na jednom stole ultra agresivne a na druhom tight pasivne zalezi to od vela faktorov, v podstate svoj styl prisposobujem hracom pri stole a docela to aj obmienam. To znamena, ze nejaky cas hram agresivne a ked si to ludia zafixuju tak to zmenim hram ovela viac tight a ludia ti budu ochotny zaplatit ovela viac.. Samozrejme neda sa to hrat len tak treba na to mat celkom cit pre hru a nejake tie skusenosti uz.
cstrike22

nie

Odoslaťod jonatanko 30 Aug 2007 19:17

neda sa to zovseobecnit, pretoze vsetko sa da hrat roznymi metodami a kazda moze byt spravna, a to vobec neznamena ze ked si agresivny hrac tak hraj no limit, ja hrajem limit aj sngcka velmi agresivne ale myslim si ze sa daju hrat aj tight-:))
jonatanko

Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

Re: nie

Odoslaťod algec111 30 Aug 2007 19:29

Je mě jasné,že můžu hrát všechno.Jen někde se více vyplatí být agresivní a jinde pasivnější.Já hraju sng a freerolly TAG.Na cash stolech je na mě ta agresivita příliš velká.Teda na NL.Limit ještě jakž takž.
algec111

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!