OPT 2
Re: bodovanie
Pravdu mas, opravene :) Gratulujem k vyhre...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: bodovanie
dakujem...sa konecne podarilo...mozno sa este postasti...aspon bodovat
-
whale034 - Príspevky: 205
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/3 krát
Re: bodovanie
..to ano, stastie stalo pri Tebe a ja som zase niekoho nastartoval k vitazstvu v turnaji, spominas si ?..AK vs AJ a na turn J ;) ..v kazdom pripade gratulujem *THUMBS UP*
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
No konecne
Som sa preluckoval aspon na 4. miesto;-)
Inak moralnym vitazom je podla mna busikbusik, ktoreho na 8. mieste s dost velkym stackom vylial lucker ralferi, tusim s A5 vs AQ, nejakym sialenym callom a este sialenejsim stastim kdesi na riveri...
Inak moralnym vitazom je podla mna busikbusik, ktoreho na 8. mieste s dost velkym stackom vylial lucker ralferi, tusim s A5 vs AQ, nejakym sialenym callom a este sialenejsim stastim kdesi na riveri...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Re: Vlade
Ano, je to tak uz po druhem placenem turnaji bylo vice nez 50 ruznych hracu. Vlado, myslim ze OPT2 ma uspech, uvazujete i o OPT3? :-D Dobra firma planuje dopredu a mne by to zajimalo, protoze OPT2 uz je z meho pohledu ztracena @=
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Vlade
ac OPT este neni pre nikoho stratena. teraz sa zvysuje bodovanie staci jedna vyhra a si uplne spat v hre.. este je pred nami 14 turnajov ak sa nemylim.
co sa tyka OPT III tak ano uz sa planuje dopredu a zas ti mozem slubit, ze bude lepsie ako OPT II a ...... vlastne nechaj sa prekvapit ;-)
co sa tyka OPT III tak ano uz sa planuje dopredu a zas ti mozem slubit, ze bude lepsie ako OPT II a ...... vlastne nechaj sa prekvapit ;-)
- cstrike22
Re: Re: Re: Re: Vlade
Tak to je moc dobra zprava ze se planuje i dalsi rocnik *THUMBS UP* Z meho pohledu bohuzel ztracena je, protoze od pristiho ctvrtka vcetne se zadneho dalsiho ctvrtecniho turnaje nebudu moci zucastnit a jelikoz nemam ani zadny bodovy naskok, tak neni v podstate zadna realna nadeje na odpovidajici umisteni. Ale urcite budu hrat pro zabavu pondelni turnaje, budu moci hrat hodne uvolnene, takze sance pro ostatni sebrat si moje chips :-P
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.