OPT 2
Re: Re: opt2
ja zas nie. Nechce sa mi hrat 3, 5 usd buy in turnaj 3,5 hodiny..
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: opt2
OPT 2 by se melo dohrat tak jak je nastavene a pro dalsi pokracovani (bude-li) to pripadne zmenit ;-)
neni dobre menit podminky v prubehu turnaje ;-)
neni dobre menit podminky v prubehu turnaje ;-)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: Re: opt2
pri 35 hracoch by si musel mat blindy pol hodiny aby si hral 3,5 hodiny. ja by som bol aspon za 12 minutove aspon pri 7 a 10 dolarovych turnajoch. inac cstrike gratulujem k vyhre v dnesnom turnaji pekne si sa dotiahol na lidra*THUMBS UP*
- joco66
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
co tak opt2 ukoncit , vyhlasit vysledky a zacat opt3 ?:-D
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
neviem je niekde v pravidlach ze privsetkych turnajoch budu 10 minutove levely?
- joco66
Blindy
Taky si myslim, ze by pomalejsi narust ubral na zabavnosti a ze by to zbytecne prodlouzilo turnaje. Neni to WSOP, ale privatni liga pro zabavu :-)
to Vlado: Ty jsi mel stesti jako hrom s tim jak jsi mne dnes urajzoval - mi tam skakala tri okna a tak jsem vubec neodhadl kolik jsi to ze mne vytahal - vedle byly blindy asi 40 a ja calloval co mi prislo pod ruku :-D
to Vlado: Ty jsi mel stesti jako hrom s tim jak jsi mne dnes urajzoval - mi tam skakala tri okna a tak jsem vubec neodhadl kolik jsi to ze mne vytahal - vedle byly blindy asi 40 a ja calloval co mi prislo pod ruku :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Re: Blindy
Pri WSOP su levely hodinove myslim a ja az tolko neziadam. A neviem co je zabavne na tom ked mas dve moznosti all in alebo fold a nic medzi tym. To uz je potom cisto o stasti.
- joco66
Re: Re: Blindy
A kolik jsou tam vubec blindy? 10 minut? Dyt to je standard takovy rozumny. Neni to turbo a neni to ani uspavaci nekonecna nuda... Proste rozumny kompromis. A zrovna Ty jsi tam myslim hral hodne divoce, takze jsi ani vysi blindu nemusel resit :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.