peticia za lepsiu diskusiu
Počet príspevkov: 19 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
peticia za lepsiu diskusiu
zbieram podpisy za lepsie diskusne forum, toto prestava byt prehladne, hlavne ked sa niekde diskusia rozbehne tak uz nie je jasne kto na koho reaguje
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:
chyba moznost automaticky pripojit citaciu atd proste standardne veci
osobne sa prihovaram za system phpBB a som pripraveny asistovat pri jeho zavedeni, importe prispevkov terajsieho fora do noveho systemu a prepojeni prihlasovacieho systemu, priklad ako to vyzera najdete tu
http://www.bkbratislava.sk/forum/
je tam aj pokrova sekcia ktoru by som potom mohol preniest na toto forum lebo tam diskutujeme len dvaja :)
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:
chyba moznost automaticky pripojit citaciu atd proste standardne veci
osobne sa prihovaram za system phpBB a som pripraveny asistovat pri jeho zavedeni, importe prispevkov terajsieho fora do noveho systemu a prepojeni prihlasovacieho systemu, priklad ako to vyzera najdete tu
http://www.bkbratislava.sk/forum/
je tam aj pokrova sekcia ktoru by som potom mohol preniest na toto forum lebo tam diskutujeme len dvaja :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: peticia za lepsiu diskusiu
A mne se zase zdejsi forum libi, neni nic horsiho nez odkazovane forum, kde clovek musi projit xyz kategorii, nez se dostane kam chtel... *TIRED*
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: peticia za lepsiu diskusiu
tiez sa priklanam k sucasnemu modelu, zatial som tu nemal problem s neprehladnostou, tie klasicke fora, neviem preco, nie su mi prilis simpaticke.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: peticia za lepsiu diskusiu
sympaticke s tvrdym y samozrejme :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: Re: peticia za lepsiu diskusiu
Forum nie je zle, lenze by to tu chcelo niekolko funkcii naviac. Vyhladavanie prispevkov podla uzivatela, samotne vyhladavanie. Uvidime co Vlado - pan tagov a kodu vymysli. ;-)
- bedlak
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
forum
kazdy ma iny vkus preto som tuto diskusiu otvoril, mne sa toto forum zda chaoticke a neprehladne
k tomu phpBB:
kategoria moze byt aj len jedna
dizajn si mozes zmenit do podoby do akej chces
myslel som na funkcnost toho fora, velmi dobre je tam napriklad to ze mozes citovat spravu na ktoru reagujes aj citaciu rozdelit na casti a zareagovat na kazdu zvlast takze je to super prehladne, mozes vyhladavat prispevky atd.
iste sa to da doprogramovat aj do tohto ale chalani urcite maju aj dolezitejsiu robotu ( napr. poker skola vsak ano :) ) a naco vymyslat uz vymyslene
druha vec ktora by sa dala spravit aj v uscasnom modeli by bolo natrenovat ludi aby na nove veci zakladali nove temy a netlacili vsetko do jednej, tema ktora ma 1000 prispevkov je galimatias a ak aj v nej je niekde nieco zaujimave tak uz sa k tomu nikto nikdy neprepracuje
k tomu phpBB:
kategoria moze byt aj len jedna
dizajn si mozes zmenit do podoby do akej chces
myslel som na funkcnost toho fora, velmi dobre je tam napriklad to ze mozes citovat spravu na ktoru reagujes aj citaciu rozdelit na casti a zareagovat na kazdu zvlast takze je to super prehladne, mozes vyhladavat prispevky atd.
iste sa to da doprogramovat aj do tohto ale chalani urcite maju aj dolezitejsiu robotu ( napr. poker skola vsak ano :) ) a naco vymyslat uz vymyslene
druha vec ktora by sa dala spravit aj v uscasnom modeli by bolo natrenovat ludi aby na nove veci zakladali nove temy a netlacili vsetko do jednej, tema ktora ma 1000 prispevkov je galimatias a ak aj v nej je niekde nieco zaujimave tak uz sa k tomu nikto nikdy neprepracuje
-
este ale aj pochvala pre forum
oproti tomu co maju miesto diskusie na poker24 je aj toto forum genialne :)
ani neviem ako to nazvat
ani neviem ako to nazvat
-
forum pre kesa
a este ma phpBB jednu sImpaticku funkciu
mozes svoj prispevok zeditovat ked v nom spravis chybu ;)
mozes svoj prispevok zeditovat ked v nom spravis chybu ;)
-
Počet príspevkov: 19 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.