peticia za lepsiu diskusiu
Počet príspevkov: 19 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Re: forum
mne sa tiez toto forum lubi...jedina vec co mi tu chyba je daco ako vyhladavanie podla slova abo osoby...inak by som ho nemenil...
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: peticia za lepsiu diskusiu
Dakujeme zatial za nazory, takze vyhladavanie pribudne v kratkom case :)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
forum
nejak sa mi to odoslalo kym som to dopisal
takze vylepsenia
- pridat k tlacitku reagovat este tlacitko citovat ktore do textu noveho prispevku nakopiruje text toho na ktory reagujem uzavrety do nejakych tagov trebars [citat=autor][/citat] a to co je v tychto tagoch sa potom bude zobrazovat v nejakom sedom ramiku alebo proste nejak odlisene
- zobrazovat viac prispevkov na strane (20-30?) alebo umoznit ludom aby si nejako nastavili kolko chcu na strane vidiet
no a par len kozmetickych
- na konci kazdeho prispevku dat 1-2 prazdne riadky aby boli prehladnejsie od seba oddelene
- k tlacitku reagovat ked vytvara nadpis odpoveda a pridava tam Re: dat nejaku podmienku ze ak uz tam Re: je tak nech ho nepridava znova nech sa to neretazi
takze vylepsenia
- pridat k tlacitku reagovat este tlacitko citovat ktore do textu noveho prispevku nakopiruje text toho na ktory reagujem uzavrety do nejakych tagov trebars [citat=autor][/citat] a to co je v tychto tagoch sa potom bude zobrazovat v nejakom sedom ramiku alebo proste nejak odlisene
- zobrazovat viac prispevkov na strane (20-30?) alebo umoznit ludom aby si nejako nastavili kolko chcu na strane vidiet
no a par len kozmetickych
- na konci kazdeho prispevku dat 1-2 prazdne riadky aby boli prehladnejsie od seba oddelene
- k tlacitku reagovat ked vytvara nadpis odpoveda a pridava tam Re: dat nejaku podmienku ze ak uz tam Re: je tak nech ho nepridava znova nech sa to neretazi
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Souhlas s Proxikem
- algec111
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
myslim ze to hladanie novych prispevkov nie je az taky problem, lebo ked vlezies do diskusie tak vzdy hore su tie kde bolo nieco naposledy pridane
ale asi cez cookies nie je problem spravit aby ti zobrazovalo nejaku ikonku u topicov kde su neprecitane spravy
ale asi cez cookies nie je problem spravit aby ti zobrazovalo nejaku ikonku u topicov kde su neprecitane spravy
-
Za lepsie forum
Suhlasim
- Maximus
- Založený: Máj 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
este k diskusii
este ma napadla jedna vec
- na uvodnej stranke sa nova tema v diskusii zobrazi az ked na nu niekto zareaguje, podla mna by tam mala byt hned ako je vytvorena aby si ju viac ludi vsimlo
- nove prispevky co su na uvodnej stranke by mohli byt nejak agregovane podla temy ku ktorej patria
- na uvodnej stranke sa nova tema v diskusii zobrazi az ked na nu niekto zareaguje, podla mna by tam mala byt hned ako je vytvorena aby si ju viac ludi vsimlo
- nove prispevky co su na uvodnej stranke by mohli byt nejak agregovane podla temy ku ktorej patria
-
Počet príspevkov: 19 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.