Cas na rozmyslanie

Príspevky zo starej diskusie

Cas na rozmyslanie

Odoslaťod 016roy 03 Sep 2007 13:34

Tema vytvorena k clanku: Preco niektori hraci potrebuju strasne dlhy cas na premyslanie?
016roy

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 10 krát/39 krát

Re: Cas na rozmyslanie

Odoslaťod SpongeBob 03 Sep 2007 13:51

možu mať pomalé internetové pripojenie/on-line poker/:)
Obrázok používateľa
SpongeBob

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Re: Re: Cas na rozmyslanie

Odoslaťod cstrike22 03 Sep 2007 14:51

myslim, ze tam sa hlavne rozobera live poker :-) Mna vie tiez neuveritelne nasrat ked niekto rozmysla live 2 svetelne roky a potom foldne kazdu ruku.
cstrike22

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: Cas na rozmyslanie

Odoslaťod yegon 03 Sep 2007 15:02

ja tiez niekedy dlho rozmyslam, mam pocit ze to posobi dojmom ze viem co robim ;) hehehe

ale vazne - v live turnajoch predsa byva moznost zavolat na supera clock ked sa rozhoduje prilis dlho

btw. svetelny rok je jednotka vzdialenosti ;) ale ak si myslel ze rozmyslal tolko kolko by mu trvalo prejst volnym krokom vzdialenost 2 svetelnych rokov tak to je ok - ale to uz je fakt VELMI VELMI dlho :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

.

Odoslaťod TuKE 04 Sep 2007 13:33

Áno, keď niekto rozmýšla dlhšie a potom spravý nejaký rozumný move, tak nič nepoviem, ale nie keď je na cash game nejaký nadrkaný idiot, ktorý rozmýšla tak dlho, že stihnem skočiť do McDonaldu, naspäť, na WC, na kávu a ešte stále bude rozmýšlať a pak to v 95% foldne. To ma vytáča do krajnosti.
Btw. myslíte, že na cash game by mala byť možnosť zahlásiť TIME?
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Zivy poker

Odoslaťod fidelko 04 Sep 2007 15:15

som este nehral,ale nebude to u niektorych hracov taktika ako zo znervozneneho supera nejako mimozmyslovo intuitivne vytiahnut info o sile jeho kariet?
fidelko

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

Time

Odoslaťod Speeddy 06 Sep 2007 22:45

me obecne nasira kazdy kdo premysli do posledni sekundy pak bud prida dorovna nebo nebo da check a po dalsi karte zase ceka na uplny knec casu a zase to me vytaci a kdyz navic tak cek a pak foldne nejrdsi bych byl tu chvili s nim live skocil pres stul a dal mu po hube ale skoda nejde to tak se muzu doma rozcilovat na zidli nevadi pokud to udela 1 nanejvys dve hry ale pokud to dela porad kazdou hru tak normalnetam mit tlacitko a hlasovat a presadit ho k jinymu stolu
Speeddy

Založený: Jan 2007

taktika

Odoslaťod beinn 19 Sep 2007 16:14

urcite je to o taktike...aj ked vinimky potvrdzuju pravidlo. Su blbci co vobec nevedia co robia. Ale verim, ze vyssie percento to robi koli taktike...ako uz bolo spomenute...urcite na znervoznenie supera do dalsich kol alebo ak je hra v poslednych stadiach a niektory hrac ma malo zetonov, cakanim na vyssie blindy aby ho mohol odrovnat ;P
beinn

Založený: Jún 2007

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!