B**n Poker
Re: Re: Re: jojosavi
lol, ze pohrozit zalobou herni :-D:-D:-D.
Co ja viem, to je podla mna chore, ked musis pohrozit aby ti dali peniaze (aj s tou kopiou obcianskeho je to chore).
A par krat som tam tiez dost neprijemne prehral na river, ked som bol predtym jasny favorit a tiez som dost vela river prehier videl. Ale zasa aj som tam par hier na river vyhral, takze asi tak ... :-D
Co ja viem, to je podla mna chore, ked musis pohrozit aby ti dali peniaze (aj s tou kopiou obcianskeho je to chore).
A par krat som tam tiez dost neprijemne prehral na river, ked som bol predtym jasny favorit a tiez som dost vela river prehier videl. Ale zasa aj som tam par hier na river vyhral, takze asi tak ... :-D
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Re: jojosavi
sa pamatam, ze mi vtedy vyplatili aj bonus, ktory som nepretocil - asi sa zlakli, ze by som ich fakt zazaloval :-D
Inac asi je to subjektivny nazor ale mne sa najviac dari v tejto herni. ziadne ojeby ako v herniach co pouzivaju software B2B, boss media ... mozno by dava lepsie karty ako inym hracom :-D
Inac asi je to subjektivny nazor ale mne sa najviac dari v tejto herni. ziadne ojeby ako v herniach co pouzivaju software B2B, boss media ... mozno by dava lepsie karty ako inym hracom :-D
- jojosavi
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: B**n Poker
..este som si sice neprecital reakcie, ale ja mam na B**n poekr uplne odlisny nazor, podla soft nie je bohvie co, hlavne to pomale rozdavanie kariet mi dost vadi, ale to by este slo :) ..dalej pises, ze sa Ti nestalo, ze by si prehral v all-in s JJ, QQ, KK, ja som tam sice nehral cash, ale 2x kvalifikaciu na jeden turnaj a od zaciatku sa tam hralo systemom bet, raise, reraise pre flop, potom 7/10 hracov na flope atd :) ..z mojich skusenosti tam hraju hraci, co asi este nedrzali karty v ruke, uz som to sem aj chcel napisat, ale este som sa k tomu nedostal, az Tvoj nazor ma k tomu prinutil :) ..a co sa tyka tych pockets, v 1. kvalde som vyletell, ked som drzal TT a moj all-in (ine sa hrat nedalo, ked som neccel, aby sli do hry dalsi siesti superi :-D ) dorovnalo 33 a AA, samo, ze na flop 3. Druhy krat som drzal QQ, tentokrat "len" raise asi 10xBB, dalsi call, dalsi all-in, ja call, dalsi call. Drzali 88 a TT, na flop T a na river 8 :-D
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: B**n Poker
takze to bolo len tolko k luckerom, ktori tam nemaju sancu :-P
-
Re: Re: B**n Poker
..a citam, ze moje slova AP a vlade do bodky potvrdili :) ..cstrike, upla pravda !..len s tym hodnotenim 1/10 ..myslim, ze by to malo byt este menej :-D
-
SK/CZ support
..hotova katastrofa, odpoved do troch tyzdnov zarucena :-D
-
Re: Re: Re: B**n Poker
no neviem. ja tam hravam vacsinou cash tables a nedam na tu hernu dopustit. Staci pockat na lepsiu kartu a potom toho vyuzit.
Dnes napr. pri stole 0,05/0,1 $ asi 20 hands nic, potom dojte KK mierne navysim na 0,4 $ dorovnaju traja.
Flop: 10 2 4 - ja navysim 2 $, dvaja polozia, treti hrac s 22 na ruke dorovna.
Turn: K - super s 222 navysi (1,7 $), ja idem s KKK all-in (7,3 $) super dorovna zvysok (7 $).
River: 5
- vyhravam netto 9 $ s KKK proti 222 :-D
- o par hands nato doslo este 88 (na flope tretia 8) a 55 (na flope 5). Potom som pred BB isiel radsej out. Pomocou 3 hands som skoro strojnasobil vklad 10 $ ;-)
Dnes napr. pri stole 0,05/0,1 $ asi 20 hands nic, potom dojte KK mierne navysim na 0,4 $ dorovnaju traja.
Flop: 10 2 4 - ja navysim 2 $, dvaja polozia, treti hrac s 22 na ruke dorovna.
Turn: K - super s 222 navysi (1,7 $), ja idem s KKK all-in (7,3 $) super dorovna zvysok (7 $).
River: 5
- vyhravam netto 9 $ s KKK proti 222 :-D
- o par hands nato doslo este 88 (na flope tretia 8) a 55 (na flope 5). Potom som pred BB isiel radsej out. Pomocou 3 hands som skoro strojnasobil vklad 10 $ ;-)
- jojosavi
Re: Re: Re: Re: B**n Poker
a preto hravam hlavne cash tables. Neni to tak narocne na cas ako turnaje, ked sa nedari hocikedy mozes odist a niekedy sa stane, ze hned prvu hand mi pride KK, idem all-in a niekto dorovna, lebo si mysli, ze som fish a mam hned po jednej hande dvojnasobok a mozem ist out :-D
- jojosavi
jojo - B**n cash
nemas pravdu - prave jsem projel na cash 0,5 - 1 :( 10 $ - JJ proti 78o na strait - T J 3, 5, 9 ;-) zas ten "muj" river :-!
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
:) Ongame network ruls to je pravda :)
Na Ongame network som aj ja isty cas hral , a je pravda ze fishiek je tam fakt dost vela. Ci uz ide o B**n , alebo Hollywood poker , ci Tower. Mne na bwine skor prekazalo to ze ten soft spotrebuje privela RAM pamete... neviem ci to aj vy tak pocitujete aĺe ak mam otvorene 4 stoly , tak je to slusne pomalejsie. Ale i tak... B**n ruls :) nemyslim ze sa tam karty rozdavaju nejak zazracne inak :) ale lahsie sa porazaju ludia to hej...
- KLH
- Založený: Apr 2007
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.