B**n Poker

Príspevky zo starej diskusie

Ayka

Odoslaťod 7castle 06 Okt 2007 00:32

No mam dojem, ze trochu emotivne prehanas...

Ja tam hram 5 mesiacov, vsetky turnaje zacinaju na sekundu presne. Neviem, kde sa stala chyba, ale celkom neverim, ze to meskalo... Podla mna mas podobny problem, ako ked som ja skusal napr. na Poker Heaven, proste som sa neorientoval.

Ziadne reci som si tam nevsimol, mozno v hlavnej lobby, ale naco to preboha citas??? Ved hadam nechodis na poker citat chat stoviek hracov... A tie posledne 2 vety som uz vobec nepochopil. Do akej hry sa ti Nemci dostavali kam si ty nemohla?
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

re

Odoslaťod GallowayP 06 Okt 2007 10:42

Ahoj, taky příliš tomu příspěvku nerozumím. Když mám čas zajdu si tam freeroly občas zahrát a s ničím takovým jsem se nesetkal. Ty časy bacha na to..ono letní čas a středoevropský a nastavení herny na GSM +1 nebo GSM+2 se trochu plete...
a že tam někdo chatuje v hlavním lobby nějaký kraviny a žadoní o vstup, když už je plno....to přece nemusíš číst :-)
Jinak ty večerní freeroly začínají ve 23:00 a 00:00 registrace na každý z nich o dvě hodiny dříve.
Obrázok používateľa
GallowayP

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Galloway a 7casle

Odoslaťod ayka 06 Okt 2007 15:27

seděla jsem u počítače od půl jedenácté, takže časem to asi nebude...číst umím a odpočítávání na obrazovce mi jasně ukazovalo, kdy má hra začít...a zaregistrovaná jsem byla asi od 22 hodin...pokr hraju teprve čtvrtý měsíc , ale tohle jsem ještě nezažila...no nasratá jsem ještě teď...tu hernu jsem smazala...ta je pro mě odkecaná...hraju na 5 jiných, ale nejpravidelněji na 2 hernách, takže pro porovnání nejdu daleko a nejlepší je P.Heaven a Expekt...co do hraní,úrovně, servisu ale i spoluhráčů.
ayka

Re: Galloway a 7casle

Odoslaťod ayka 06 Okt 2007 15:31

...a nikdy se mi nestalo, když jsem přišla k PC později, že jsem se nemohla zúčastnit hry...B**n je nejhorší herna...a to nevyžehlí sebelepší grafické provedení...:(
ayka

Ayka

Odoslaťod 7castle 07 Okt 2007 00:45

Vcera este pochopim emocie, ale teraz uz fakt nechapem... Prvy raz niekam prides, mas tam pomerne zanedbatelny problem, ale hned na 100% vies, ze je to najhorsia herna. To je dost smiesne. A to najma vzhladom na tie argumenty. S tym turnajom to nechapem, ale kedze tam hram dlho a VZDY tam zacina vsetko presne a nikdy nebol problem, mam dost pochybnosti, ci si nespravila chybu ty. A samozrejme aj prist ku stolu tam mozes hocikedy, ak si zaregistrovana...

Mne je to jedno, ja ta tam hrat nenutim, B**n ma urcite chyby, ja len ze trochu objektivity by ti fakt neuskodilo...
7castle

Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Re: Ayka

Odoslaťod ayka 07 Okt 2007 16:28

7 castle...;-) snad mi nechceš říct, že když někam přijdeš a poprvé k tomu, tam tě naštvou, zklamou a vytočí, že je budeš chválit??? tak tomu nevěřím...a emoce...ty patří k životu...nebo ty nejsi emotivní???;-)
ayka

kvalifikacny turnaj 8.10.

Odoslaťod tUSKA79 07 Okt 2007 17:18

ide o freeroll na velky zivy turnaj o melon v casine v prahe. ucast maju istu len prvi traja CZ/SK. tak hadam tam uvidim zname nicky ;)
tUSKA79

Založený: Máj 2007

Re: B**n???sra.čka

Odoslaťod tUSKA79 07 Okt 2007 17:23

:DD prihlas sa pls na SK/CZ pokermaster dnes vecer.. strasne som zvedavy co budes hovorit na hraca SLOVENSKO...cislo - nepamatam si to presne.. s nim si uzijes.. ti nemci su proti nemu batolata.. ale mne sa paci.. dobre sa na nom bavim :)
tUSKA79

Založený: Máj 2007

Re: kvalifikacny turnaj 8.10.

Odoslaťod jozko 07 Okt 2007 17:57

ehm, B**n pise na webe "Hrajte medzi 8.10.2007 a 14.11.2007 jeden zo šiestich kvalifikačných turnajov Freeroll" - to znamena ze kazdy sa moze zucastnit len jedneho? blbost, ze? :)
jozko

hehe

Odoslaťod keso26 08 Okt 2007 18:44

vyse 1300 SK/CZ hracov ?..B**n to mohol aj lepsie zabezpecit, nie ? :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!