Kamikaze live turnaj
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kamikaze live turnaj
V sobotu mal prebehnut kamikaze turnaj v ceasars bratislava neviete ako to dopadlo? Nikde som cital, ze prva cena ma byt okolo 100 tisic! to je uz teda panecku vyhra.
- juraj99
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Kamikaze live turnaj
Ano bol. Prve miesto bolo 101K a vyhral ho cstrike22 kedy robil asi cca 4 rebuye. A ze bolo aj kvalitne obsadenie.
- bedlak
- Založený: Jan 2007
Re: Kamikaze live turnaj
Tiez som pocul ze to nejaky lucker vyhral :-D
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Kamikaze live turnaj
gratulujem
cim to je ze stastie si stale sada na tych istych? hadam este zacnem verit ze na to treba aj nejake schopnosti :)
cim to je ze stastie si stale sada na tych istych? hadam este zacnem verit ze na to treba aj nejake schopnosti :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: Kamikaze live turnaj
To vies B.Bystrica rodisko pokrovych skillerov :)
Inak Yegon, aka je pradepodobnost ze pri jednom stole dostanem AA super 1010 ideme obaja all in pre flop a ja prehram lebo chyti set? A o 10 min, presne ten isty hrac dostane 1010 ja znova AA, situacia sa opakuje a zas chyti set na flop a prehram. Vies to vyjadrit v % dik
Inak Yegon, aka je pradepodobnost ze pri jednom stole dostanem AA super 1010 ideme obaja all in pre flop a ja prehram lebo chyti set? A o 10 min, presne ten isty hrac dostane 1010 ja znova AA, situacia sa opakuje a zas chyti set na flop a prehram. Vies to vyjadrit v % dik
- bedlak
Re: cstrike
Vies co rad by som prisel, ale neda sa mi :-D :-[
- bedlak
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.