kde hrat poker ?
Počet príspevkov: 16 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
adrian15
..cital si si podmienky pouzivania MB ?..je tam striktny zakaz pouzivat viacero uctov, tak isto ako aj napriklad vklad na ich ucet priamo pod Tvojim ID cislom v banke ako tretia osoba, no a kedze si pouzival rovnaku IP, pri kadom prihalsovani, tak na to prisli a zablokovali Ti ho. Davaju si na to velky pozor, inak s MB som nemal nikdy ziadny problem, mozem len vysoko odporucat, ja som max. spokojny.
Sportingbet vyplaca priamo na ucet v banke, mam to overene a ide im to vcelku rychlo.
Sportingbet vyplaca priamo na ucet v banke, mam to overene a ide im to vcelku rychlo.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: adrian15
Ja pouzivam MB i ze spolecne IP s dalsima lidma a problem neni, asi jsi musel vyvadet hodne psi kusy :-) IP jako takova nic moc neznamena. Kdo je schovany za nejakou proxy nebo na wifi pripojeni s jedinou verejnou IP... to jsou stovky lidi s jednou IP.
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: adrian15
myslel som tym to, ze ked sa prihlasoval s jednej IP pod tromi rovnakymi priezviskami (matka, otec a bratranec), tak sa ani nedivim, ze ho blokli
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
.
uz som im napisal nech mi zrusia vsetky ucty a ze spravim novy kde pridam aj kreditku a tak .
Pravdaze bez ziadnej odpovede .Kedze anglicky viem na 5% tak zakazdym sa musim niekomu prosikat nech mi prelozi mail . A to ma uz nebavi .
Este stale nemaju cesky support ? ci nieake tel cislo kde sa s nimi viem dohovorit ?
Pravdaze bez ziadnej odpovede .Kedze anglicky viem na 5% tak zakazdym sa musim niekomu prosikat nech mi prelozi mail . A to ma uz nebavi .
Este stale nemaju cesky support ? ci nieake tel cislo kde sa s nimi viem dohovorit ?
- Adrian15
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Moneybooker
Neviete mi povedat, ako dlho cca trva prevod penazi z internetoveho kasina do moneybookru? Prevadzam takto prvy krat a momentalne mi visi 400€, tak dufam ze sa nestratia:-D
- Martin-SK
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Počet príspevkov: 16 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.