petrisk - hanba
Počet príspevkov: 22 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
petrisk - hanba
dnes sa mi stala na Party Poker taka vec ze super si nebol v cash game isty svojou rukou a nechcel dorovnat na riveri moj vklad (15$) pricom pot bol uz dost velky (22$). Vyriesil to tak ze sa disconnectol a ruka sa dohrala ako keby bol allin cize nemusel dorovnat, mne sa 15$ vratilo a isiel showdown. Samozrejme hned po ruke sa znova prihlasil a odisiel zo stola - zrejme sa sam za seba hanbil.
Taketo podvody do pokru nepatria
najviac ma zamrzelo ze to bol Slovak
takze "petrisk" zamysli sa nad sebou
Taketo podvody do pokru nepatria
najviac ma zamrzelo ze to bol Slovak
takze "petrisk" zamysli sa nad sebou
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: petrisk - hanba
bump
-
Re: xxx
no ja stoly vacsinou hladam podla toho ci na nich sedia zli hraci takze disconnect protect si nevsimam
ani ma to tak netrapi strasne len mi to pride ze ci sa ti ludia necitia takto podvadzat, mne by to teda bolo blbe a hanbil by som sa take nieco kvoli par dolarom urobit
ani ma to tak netrapi strasne len mi to pride ze ci sa ti ludia necitia takto podvadzat, mne by to teda bolo blbe a hanbil by som sa take nieco kvoli par dolarom urobit
-
Re: ???
no to je taka moznost ze ak by ta nahodou z neznamych dovodov vyhodilo z herne(presnejsie nespecifikovanych) tak ked je an stole disconect protection tak je to ako keby si dala all in(to co je v hre ostalo a to sa bere ze akoby si uz bol all in)
ja som vdaka tomu na OMAHe aj par krat vyhral...mal som najvyssi fullhouse a chlapik by mal poker(ale odhlasilo ho):-D:-D cize som prehral len tam maly vklad s nim a obral zvysok ludi:-D inak by ma obral on
ja som vdaka tomu na OMAHe aj par krat vyhral...mal som najvyssi fullhouse a chlapik by mal poker(ale odhlasilo ho):-D:-D cize som prehral len tam maly vklad s nim a obral zvysok ludi:-D inak by ma obral on
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Ochrana
Zatim jsem se s touhle ochranou setkal pouze u limit stolu... Ale je to samozrejme docela nefer, je to stejna situace jako kdyz treba ve fotbale nekdo simuluje zraneni a zdrzuje cas! Nicmene, tahle ochrana je vetsinou nastavena tak, ze mas pouze jeden allin protection na 24h - tudiz bych z toho nedelal zase vedu :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: petrisk - hanba
Tiez sa mi to uz na cash stalo a tiez som cumel ako puk, ze co to ma znamenat, ako to, ze sa mu karty nezlozili a tak isto nechcel dorovnat moj all-in a tiez prehral :) ..no yo
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: petrisk - hanba
a premyslel nekdo nad tim ze tomu typkovi proste spadl net a tak byl disconnect nebo mel spatnou connection? pak ze stolu odesel protoze mu to blblo? Nevim me se to parkrat stalo ze sem byl najednou disconnected a to jsem nechtel takhle podvadet.
- EPT
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 22 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.