poker klub v kosiciach

Diskusia o živom pokri v kluboch, kasínach, krčmách, doma

:-)

Odoslaťod tonix 05 Feb 2008 10:33

Myslim ze keby mal mat nejaky klub problemy s DU a MF tak uz po prvom takom otvorenom klube, by to prasklo a DU a MF by necakalo kym sa otvori dalsi xy klubov, lebo politika na slovensku a hlavne v DU a v MF je dojebat vsetko hned a co najrychlejsie a co najviac natom zarobit :-) cize len pri malom podozreni by zacali konat a keby natom mal stat zarobit tak len vtedy by si videla aku ultra high speed by nahodili do svojich hlav, noh a ruk. Do tyzdna by bol klub skrachoval, bol by rozpredani a najviac by sa usmievali na DU a MF, lebo by zarobili velke peniaze. Takto im to moze byt jedno lebo DU a MF s tym nic nespravia.

Respektive: Zavolam si partiu kamosov, zatvorime sa dole do pivnice, zacneme hrat karty a uz porusujeme zakon?

Ani nepocitam kolko krat hrajeme s kamosmi marias or klabra v krcme. Preco nam to krcmarka dovoli? Preco nenabehnu kuklaci a nezbalia nas?

Adrejka ja ti nenadavam, neosocujem, respektujem tvoj nazor a tak ako mas ty nazor mam aj ja svoj. Len ten tvoj nazor vychadza ako keby si zavidela alebo neviem co :-))) Proste mas dost a chces este viac...je to normalne. aj tebe GL.
tonix

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: poker klub v kosiciach

Odoslaťod 016roy 05 Feb 2008 13:32

Poprosim hlavne si tu nenadavajte. Kazdy moze mat iny nazor, respektive ine poznatky ale hlavne si tu nenadavajte. Budeme radi ak tu budete diskutovat co najviac, ale slusne a o dolezitych temach s argumentami.

Vyjadrim sa k jednemu len. No ono to nie je take jednoduche, ale v podstate aj je. V podstate hrat mozte ale ak mam dobre informacie, tak ak hrate tam kde je to na zaklade obcianskeho zdruzenia, nie kasina, tak by ste mali z toho zaplatit dane. Tak ako aj prevadzkovatel herne (obcianskeho zdruzenia) z vyzbieranych penazi...

Ale pokrove kluby, ktore poriadaju pokrove sutaze za peniaze urcite mozu vzniknut, jeden taky som spoluzakladal a ministerstvo mi to odsuhlasilo. Lenze podlieha to aj prave MF a dalsim zakonom.

Ak hrate s partiou mimo verejne priestori, tak to je urcite pohoda. Keby to tak nebolo, tak mozu zatvorit cele Slovensko :). Kto nehral kedy s priatelmi ci rodinou o peniaze? Aj ked len o drobne...

Takze pravda je podla mna niekde uprostred, hlavne sa nehadajte. Dik

Good Luck
016roy

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 10 krát/39 krát

Re: Re: poker klub v kosiciach

Odoslaťod 016roy 05 Feb 2008 13:35

upresnim: pokrove kluby ktore poriadaju pokrove sutaze na baze obcianskeho zdruzenia /takto by to malo zniet v 3 odstavci/... licencia kasina ide do milionov, kde sa toto vlastne riesi prave zaplatenim licencie kasina, myslim ze je to 50 000 000... Ale to vedia presne len ti, ktori tieto hry prevadzkuju... Kazdopadne obcianske zdruzenie zaoberajuce sa poker sutazami za poplatky /Buy-in/ bez licencie kasina mozu vzniknut!
016roy

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 10 krát/39 krát

...

Odoslaťod slepy 05 Feb 2008 13:39

ano..a neurážajte Andreu Zacharovú. Ďakujem.
slepy

Založený: Feb 2008

Topic

Odoslaťod Gomez 23 Feb 2008 11:52

Vrátil by som sa k topicu témy, aj keď táto "nekonečná telenovela" o legálnosti či nelegálnosti herní tu "má svoje miesto"! ;)
Takže tonix: niekde nižšie si písal toto: "...btw: prave rozmyslam aj nad online ale to by som sa musel dohodnut s jankom a na druhej strane neviem ako to funguje, napr. s B**n Proste by bola online kvalifikacia a finale by sa hralo live v nasom klube. Ale to este velmi predbieham asi :D :D ale sny treba mat no nie? "

Áno, toto je super myšlienka a držím ti palce, aby sa ti to podarilo! ;) Len potom na bwine, alebo kde by si on-line kvalifikáciu robil, by si mal dať jasne vedieť, že finále sa hrá na stoloch v KOŠICIACH! Prípadne by si tam mohol pridať aj mapku, pretože napr. ani niektorí poliaci nevedia, kde sú Košice! :-|| :) Žiaľ...
Gomez

Založený: Jan 2008

Re: Topic

Odoslaťod KingAce666 25 Feb 2008 14:16

2Gomez: Osobne si myslim ze myslienka to nieje zla a isto by sa dala zrealizovat, ale naco to riesit ? Vedenie klubu upravilo rozvrh turnajov tak aby si kazdy mohol prist zahrat 200 rebuy tam mame 300 rebuy 500 freez ...na buduci mesiac som tam videl myslim 100 rebuy... a pritom nikto nechodi ... maximalne nas bolo 14 na turnaj 200 rebuy aj to myslim ze 3 krupiery hrali ;)) Kym nezacnu ludia chodit do klubu nema to zmysel nieco take ako ONLINE kvalifikaciu riesit;) Moj nazor.
KA
KingAce666

Založený: Apr 2007

Re: Topic

Odoslaťod Pajoncek 25 Feb 2008 15:43

ale ved online kvalifikacie su jeden zo sposobou ako tych ludi tam nalakat. ked niekto vyhra buyin zadarmo tak urcite pride.
Pajoncek

Re: Re: Topic

Odoslaťod Lose 25 Feb 2008 15:49

som prekvapeny z toho co pises, som myslel ze v meste ako kosice bude vacsi zaujem o live poker 14ludi na 20 rebuy turnaj je fakt malo, a tiez si myslim ze nejake online kvalifikacie tomu vobec nepomozu. Mozno sa to casom spravi...
Lose

Založený: Jan 2007

Re: Re: Re: Topic

Odoslaťod KingAce666 26 Feb 2008 15:18

Myslim ze sa to spravi, len musia ludia vediet o klube myslim ze vacsina ludi z KE ani len netusi ze nieco take vobec vzniklo ;) Ale uz sa to lepsi napr dnes ideme hrat ten 200 re a podla toho kolko ludi mi volalo a pisalo na icq tak nas bude dost vela takych 20 myslim si, a dufam;)
KingAce666

naco live?

Odoslaťod chipfeeder 26 Feb 2008 15:53

aj ja som z KE, ale mne sa nechce terigat nikde , online je pohodlnejsie :)

a kde je vlastne ten klub?
nechce sa mi citat vsetky prispevky a prehrabavat sa telenovelami o nejakej zacharovej
chipfeeder

Založený: Dec 2007

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Kluby a kasína

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!