poker klub v kosiciach
Re: yastava
ako ti pise cstrike,a uz sa nic "nepitaj",radsej sa OPYTAJ svojej ucitelky slovenciny,ci ti neda doucovanie....
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Nový turnaj v pondelok
od pondelka (4.8) štartuje nový typ turnaja...0+Re-buy 200,- (+ poplatok 100,- v ktorom máte aj jeden nealko nápoj zdarma), z Re-buy(ov) + Add (ov) sa rozdeľuje medzi výhercov celá suma....prídte si to vyskúšať. Viac info + registrácia na www.pokerbenlux.sk*THUMBS UP*
- jacky
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
whale
Nebudem tu nic pisat....ked sa stretneme osobne pokecame :-) a nieje dobre ze si nieco pocul...lepsie vidiet ako sto krat pocut :-) ja som pocul ze .... :-) mna najdes v MC a tam mozeme pokecat :-) servus
pajoncek: cmulaj prst a kracaj dalej...nic o tom nevies a hrajes sa tu na pana boha...nevrtaj do niecoho do coho nevidis prosim ta.
pajoncek: cmulaj prst a kracaj dalej...nic o tom nevies a hrajes sa tu na pana boha...nevrtaj do niecoho do coho nevidis prosim ta.
- tonix
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: benlux
Program turnajov na buduci tyzden od Po do Stv. bude taky ako tento tyzden? Ako je to s cash? Hrava sa bezne, teda su hraci, Napr. ptidem okolo 18 a je s kym hrat, alebo iba niekedy...?
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: benlux
V oboch kluboch sa teraz hra na plno. Chodi cca 30 hracov do kazdeho klubu na turnaj kazdy den. Len si staci vybrat aky turnaj chces hrat. Ja nechcem robit nikomu reklamu, ale ja osobne chodim do Monte Carla. Cash game sa hraje kazdy den od 16.00, odporucam prist na cas, lebo stol sa vzdy zaplni. Hra sa 50/100.
- tommyKE
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/4 krát
RE
V benluxe sa cash nejak pravidelne moc nehra. hravaju ju vypadnuti z turnaja.Na to je skor MC.
Ale turnaje sa pekne plnia v oboch. dnes napr. na studente - 64 hracov. Spolu s monte carlom hralo v kosiciach poker mozno aj 100ludi naraz.
Ale turnaje sa pekne plnia v oboch. dnes napr. na studente - 64 hracov. Spolu s monte carlom hralo v kosiciach poker mozno aj 100ludi naraz.
- Pajoncek
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.