Drobne nesrovnalosti se seznamem freeRollů
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Drobne nesrovnalosti se seznamem freeRollů
Ahoj,nekolikrat jsem si hledal nejaky freeroll z vaseho seznamu,ale uz mnohokrat se mi stalo,ze mnou zvolena hra neni k nalezeni na te ktere herne,prosim nevite, je chyba v mem hledani,nebo se tim seznamem da ridit tak napul...dik Tomas
- Stakone
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Drobne nesrovnalosti se seznamem freeRollů
Zoznam aktualizujeme priblizne raz za mesiac, lebo inak by bolo dost brutal kazdy den si sadnut a kontrolovat vo vsetkych herniach vsetky freerolly, onedlho bude v tomto zozname jedna novinka, tak dufam ze si prides na svoje.
Ak nejaky turnaj nenajdes, daj vediet bud sem alebo na email, dame to do poriadku :)
Ak nejaky turnaj nenajdes, daj vediet bud sem alebo na email, dame to do poriadku :)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Drobne nesrovnalosti se seznamem freeRollů
Hoj dik za odpoved,zrovna ted hledam na B**365 freroll 500....ale vasi praci ocenuji je to super najet si na stranku a vybrat turnaj,super,tak snad po te novince to bude lepsi,ale kazdopadne dik za odpoved..cao
- Stakone
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Drobne nesrovnalosti se seznamem freeRollů
cafko,
ja to upresnim este. B**365 presiel na iny software nedavno, takze kvoli tomu je zoznam freerollov tejto herni neaktualny, ostatne herne by mali byt v poriadku, ak nic nepomenili, dal som si na tom dost zalezat...
ako priklad uvediem tiez zmenu piatkoveho guaranteed turnaja na Titan Pokri, CD Pokri ci Expekt Pokri, ked presli z guaranteed 50 000 na guaranteed 75 000....proste nie vsetko sa da ustriehnut zo dna na den....takze prepac za nezrovnalosti a Dakujeme za Tvoje slova
niektore freerolly co boli tam /na B**365/ najdes napriklad na: StansPokri alebo U***et Pokri...Onedlho tento nedostatok odstranime
GL pri hre a dakujeme za info o tejto nezrovnalosti, kazda takato info pomoze zmenit to a dat to doporiadku tak aby boli ludia spokojni...
ja to upresnim este. B**365 presiel na iny software nedavno, takze kvoli tomu je zoznam freerollov tejto herni neaktualny, ostatne herne by mali byt v poriadku, ak nic nepomenili, dal som si na tom dost zalezat...
ako priklad uvediem tiez zmenu piatkoveho guaranteed turnaja na Titan Pokri, CD Pokri ci Expekt Pokri, ked presli z guaranteed 50 000 na guaranteed 75 000....proste nie vsetko sa da ustriehnut zo dna na den....takze prepac za nezrovnalosti a Dakujeme za Tvoje slova
niektore freerolly co boli tam /na B**365/ najdes napriklad na: StansPokri alebo U***et Pokri...Onedlho tento nedostatok odstranime
GL pri hre a dakujeme za info o tejto nezrovnalosti, kazda takato info pomoze zmenit to a dat to doporiadku tak aby boli ludia spokojni...
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.