Poker skola
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Poker skola
ahoj,su nejake novinky v tejto oblasti?
- lozi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Poker skola
jj, taky bych rad vedel ;-)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: Poker skola
jo nejake clanky su pripravene, vlado ich nahodi a budu na stranke. Taktiez sme sa rozhodli trosku pozmenit format to znamena klast vatsi doraz na live coaching ako na teoriu a clanky, ktore sa daju najst na kazdej stranke ale implementacia do praxe uz je ina vec..
- cstrike22
Re: Re: Re: Poker skola
strike mohol by si spravit pre uvod take nieco ze sadnut si k nejakemu malemu stolu ako 0.1/0.2 az 0.25/0.5 a nahrat nejakym softom ako camtasia alebo camstudio video tohto stolu ako ho hras + k tomu cez mikrofon opisovat preco sa rozhodujes ako sa rozhodujes - samozrejme s tym ze by si hral bez nejakych velkych movov a snazil sa vysvetlit zaklady
podla mna 2-3 take videa by boli dobry zaklad pre skolu, pomohli by strasnemu kopcu ludi a mohla by sa rozputat zaujimava diskusia okolo konkretnych ruk kde by ludia niecomu nerozumeli
podla mna 2-3 take videa by boli dobry zaklad pre skolu, pomohli by strasnemu kopcu ludi a mohla by sa rozputat zaujimava diskusia okolo konkretnych ruk kde by ludia niecomu nerozumeli
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: Re: Poker skola
jo yegon to je dobry napad rozmyslal som nad tym uz ale ma to svoje ale.
1- Nedostatok casu, mam teraz celkom dost prace, pripravuju sa nove veci a ked mam chvilku tak sa snazim hrat online aspon obcas.
2- Teraz sa chystam do Honorie na turnaj a potom pojdem na seriu turnajov po europe takze fakt no time, a to ma este napada, ze by som mal konecne dopisat report z Austrian Classic a napisat report zo sobotnajsieho 500K g turnaja, ktory isto niekoho nepotesi :-)
1- Nedostatok casu, mam teraz celkom dost prace, pripravuju sa nove veci a ked mam chvilku tak sa snazim hrat online aspon obcas.
2- Teraz sa chystam do Honorie na turnaj a potom pojdem na seriu turnajov po europe takze fakt no time, a to ma este napada, ze by som mal konecne dopisat report z Austrian Classic a napisat report zo sobotnajsieho 500K g turnaja, ktory isto niekoho nepotesi :-)
- cstrike22
no konecne
no ved my sa nebranime mozes spravit video aj z 5/10 alebo co to teraz hravas a zabijes dve muchy jednou ranou :)
-
lol
predchadzajuci svoj prispevok som nazval "no" a teraz pozeram ze v topicu je "no konecne" - nepochopitelne, nejaky skriatok mi asi zauradoval
to len pre vysvetlenie keby sa niekto cudoval co som tym nadpisom myslel - tak nic :)
to len pre vysvetlenie keby sa niekto cudoval co som tym nadpisom myslel - tak nic :)
-
Nechcel som zakladať novú tému
Nemáte niekto link na inštruktážne videá SNG (SJ, ČJ, AJ), ktoré sa dajú stiahnuť? Chystá sa 5 dní mimo net, nejaké vzdelávanie by sa šiklo.
- romko61
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
Re: Nechcel som zakladať novú tému
cardrunners... stiahnes cez torrenty
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Re: Poker skola
jak sa deli split ked su 3 a banku je 1520
- polikus
- Založený: Jan 2008
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.