Moneybookers-neuspesny pokus
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Moneybookers-neuspesny pokus
Tak som mal neuspesny pokus o prihlasenie na MB. Na sto pro som to nebol ja! Co je najlepsie teraz urobit? Samozrejme heslo si hned zmenim, ale neda sa premenovat ucet, alebop take nieco?
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
re: MB
mel by ti prijit email, a tam pisou co mas delat, ale myslim ze zmenit heslo staci, proc prejmenovavat ucet?
- LuckyPuppy
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Moneybookers-neuspesny pokus
No ked bol ten pokus neuspesny, tak neni coho sa bat. Ako vies ze si tam mal taky neuspesny pokus? Dufam ze si nenaletel na nejaky email ktory sice vyzera ako od moneybookers, ale v skutocnosti od moneybookers neni... ;)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Moneybookers-neuspesny pokus
Dostal som email od MB tak ako pise Lucky, preto to viem. Mam obyvy, ze som naletel, uvedomil som si to a hned vtedy zmenil heslo, cca 2 tyzdne, preto sa tam nedostali. Opat som si pre istotu zmenil heslo, bude to stacit?
- 1zart1
Re: Re: Re: Moneybookers-neuspesny pokus
Zmena hesla musi stacit *THUMBS UP*
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Moneybookers-neuspesny pokus
Tak ten e-mail posiela automaticky MB, keď sa niekto chce prihlásiť na tvoj účet, ale zadá zle heslo. To znamená, že sa nedostal dnu( do účtu), takže si myslím, že sa nemáš čoho obávať, keďže si aj zmenil heslo.;-)
- FakePoker
- Založený: Máj 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Moneybookers-neuspesny pokus
mne sa niečo podobné stalo tiež pred pár týždňami, ale bolo to celkom zrejmé, v čom bol problém. Chcel som si z VIP.com previesť peniaze na MB, ale keďže u VIP.com som mal registrovanú inú e-mailovú adresu ako u MB, tak mi to MB označilo moju snahu prihlásiť sa na môj MB účet, ako neoprávnený pokus dostať sa na môj účet u MB. Preto som musel u VIP.com nahlásiť novú e-mailovú adresu, aby som sa na svoj MB dostal a mohol si tam previesť peniaze.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Re: Re: Moneybookers-neuspesny pokus
tak dnes v noci som mal dalsi
- 1zart1
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.