10 000 freeroll expekt poker
Myslím že lepšie to už nejde
myslim že som velmi rada že som sa dala od manžela nahovorit na tento freeroll - kvalifikaciu som zvladla na druhy pokus a hor sa na hlavny turnaj. Síce som sa trapila od začiatku - ale výsledok stal za to.
Ked som sa po štvorhodinovom maratone dostala na finalový stôl verila som že budeme mat pekne vianoce - hrala som úplne obranu hru na final table - boli tam traja Allinaci. Strasne som nadavala - zhadzovala som aj A9 vo farbe, ale cakanie a hra na istotu sa vyplatila.
Ked sme ostali 3ja už som si verila. A potom konecne prisla dobra karta a poliak skoncil na 3tom mieste.
Hra vo dvojici mi nejde ale manžel poradil a nakoniec to vyšlo - vytúžené prvé miesto.
Bol to skoro 6 hodinový maratón a môžem povedať že som si ho užila. Neviem či sa mi ešte niekedy podarí absolvovať takyto skvelý turnaj ale je to nádherný pocit.
PS: omylom som to napisala aj do hesiel na freeroly tak to zmazte ak to ide
Ked som sa po štvorhodinovom maratone dostala na finalový stôl verila som že budeme mat pekne vianoce - hrala som úplne obranu hru na final table - boli tam traja Allinaci. Strasne som nadavala - zhadzovala som aj A9 vo farbe, ale cakanie a hra na istotu sa vyplatila.
Ked sme ostali 3ja už som si verila. A potom konecne prisla dobra karta a poliak skoncil na 3tom mieste.
Hra vo dvojici mi nejde ale manžel poradil a nakoniec to vyšlo - vytúžené prvé miesto.
Bol to skoro 6 hodinový maratón a môžem povedať že som si ho užila. Neviem či sa mi ešte niekedy podarí absolvovať takyto skvelý turnaj ale je to nádherný pocit.
PS: omylom som to napisala aj do hesiel na freeroly tak to zmazte ak to ide
- lubka
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
LUBKA
Lucky jak rit Nic ine........Kazdy ma svoju chvilku Lucky. ALe ty si ho mala viaC nez dost. Aj to treba mat. Uzi si vyhru.
- Pokermaster
- Založený: Nov 2007
Pokermaster
Jasne - všetko je iba šťastie?
Hmm tak to potom aj hráči čo vyhrávajú turnaje maju iba šťastie ako riť.
Cítim tam závisť....
Hmm tak to potom aj hráči čo vyhrávajú turnaje maju iba šťastie ako riť.
Cítim tam závisť....
- lubka
- Založený: Dec 2007
Re: Pokermaster
Pozoroval som Ta a mala si luck nic ine! cakat na dobre karty vie kazdy. To nieje u mna hra ale ubohost. Ale kazdy ma svoju taktiku,. Len si myslim ze uz sa ti to asi viac krat nezopakuje .Ibaze by si mala zase viac stastia nez rozumu:D
- Pokermaster
re:pokermaster
Nez zacnes blit do fora takove nesmysly,tak se zkus zamyslet.A ze zrovna ty kritizujes neci uspech na turnaji.Jedinou vec kterou ty jsi zatim dokazal je to,ze ti byl zmrazen account za podvody,takze pokud te neco stve tak vyhledej odbornou pomoc(psycholog,psychiatr)
- dement12
- Založený: Jan 2007
Re: Pokermaster
U me je hodne o stesti,jsem amater,kdyz koukam na profiky v televizi a oni zahodi karty na ktere bych ja osobne sel all-in,tak tohle je umeni hrat poker.Proto jsem amater a oni profici.Takze vetsina hracu co jsme tu a neco vyhrali,tak jsme meli vzdy to stesi.
- aston
- Založený: Okt 2007
re:pokermaster
stesti je nezbytne,hlavne v turnaji,taky musis delat v klicovych situacich spravna rozhodnuti.mne jen proste stve,ze clovej ktery je tady spojovan s chip dumpingem a vymeta freeroly bude nekomu vykladat jaka je ubohost vyhrat 10.000 freerol.nesnasim zavistivce
- dement12
- Založený: Jan 2007
Re: re:pokermaster
aj s dobrymi kartami treba dobre hrat, rozhodne by som ziadnu vyhru v turnaji nezlahcoval
prave som dopozeral video ako JohnnyBax skoncil 4-ty z 338 hracov v $1050 buyin turnaji na P****Stars, hovoril ze chcel skusit ako sa mu bude darit ked bude hrat tight, hral naozaj len dobre karty, spravil myslim 2 alebo 3 chyby v celom turnaji ...
a vyhral 26000$
sam povedal ze pravdepodobne bude takto hravat castejsie - tight is right :)
prave som dopozeral video ako JohnnyBax skoncil 4-ty z 338 hracov v $1050 buyin turnaji na P****Stars, hovoril ze chcel skusit ako sa mu bude darit ked bude hrat tight, hral naozaj len dobre karty, spravil myslim 2 alebo 3 chyby v celom turnaji ...
a vyhral 26000$
sam povedal ze pravdepodobne bude takto hravat castejsie - tight is right :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
dement :) Tvoj nick hovori za vsetko
- Pokermaster
Tebe na ucte nemaju co zmrazit. Mozes byt rad:) a uz sa tolko nestazuj. Nie kazdy sa narodi PokerStar
- Pokermaster
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.