PC Slovak
Re: 5usd
..alebo si kup v istrobanke paysafe card, ja som uz raz takto na expekt depositoval a peniaze boli pripisane okamzite. Na Slovensku su v predaji 200,- a 1000,- karty, da sa platit aj viacerymi kartami naraz, cize ak je min. deposit na expekte 10USD, pouzijes 2 karty v hodnote 200,- Sk, je to cca 17,3 USD.
Dokonca si mozes kredit (pokial ho nemas v SKK) doplnit o presnu sumu vdaka menovej kalkulacke :
http://www.paysafecard.com/sk/infoseiten/faqs/
..uplne naspodku v bode 11 klikni na odkaz menovej kalkulacky.
Dokonca si mozes kredit (pokial ho nemas v SKK) doplnit o presnu sumu vdaka menovej kalkulacke :
http://www.paysafecard.com/sk/infoseiten/faqs/
..uplne naspodku v bode 11 klikni na odkaz menovej kalkulacky.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Kto zavaha,...
Dnes su prihlaseny uz 4 hraci, takze ak sa najdu este dvaja tak sa turnaj uskutocni. A piati vyhravaju vstupku do Slovak Poker Challenge v hodnote 37USD. Moze byt este jednoduchsie sa tam kvalifikovat? gl expekt
Turnaj najdete v pokrovom klientovi v casti Scheduled Tournaments, dnes 2.11. o 19.00 hod.
Turnaj najdete v pokrovom klientovi v casti Scheduled Tournaments, dnes 2.11. o 19.00 hod.
- expekt
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
???
Inak je to pekné svinstvo zo strany expektu voči tým, čo sa po turnaja dostali cez dennú + týždennú kvalifikáciu. :-|| To rovno mohli z toho spraviť freeroll pre SK hráčov chránený IP a bol by pokoj. Sa mi nepáčia takéto reklamné ťahy.
- jojosavi
- Založený: Júl 2007
Re: ???
Nemozem suhlasit, nakolko podmienky su takmer rovnake. Pri dennej kvalifikacii sa hra za 0,50+0,05 USD a jedno miesto je za 4,40 v banku, t.j. 8 ludi. Dnes sa hra za 3,00+0,30 a je iba 5 miest aj keby tam bolo 100 hracov. Denne kvalifikacie mi teda vychadzaju ako vyhodnejsie financne, skoda je len ze ich nehra viac hracov, vela dennych kvalifikacii je totiz zrusenych pre pre nesplnenie minima 5 ludi.
- expekt
Re: ???
Dnesny turnaj je ale vyborny kvoli casu, je posunuty na 19.00 hod. co je najvacsou prekazkou pre hracov dennych kvalifikacii a pri cene 3,30 je stale atraktivny ak si zoberieme, ze predpokladana ucast je 15 hracov tak kazdy treti ziska vstupku.
- expekt
Re: Re: ???
Spravodlive by to bolo, keby za kazdych 37 USD nazbieranych do banku pribudla do prize jedna miestenka ako to bolo v dennych a tyzdennych kvalifikaciach. Pochybujem, ze sa do SK kvalifikacie 3+0,3 USD prihlasi viac ako 10-20 ludi ak nie menej a na ten buy-in a pocet miesteniek by ich tam malo byt aspon 50.
- jojosavi
- Založený: Júl 2007
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.