freeroll výhra B**n
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
freeroll výhra B**n
Poradí mi niekto prečo nemám pripísanú výhru z freerollu na bwine na hráčskom účte? Niečo tam bolo písané o nejakých 4Points Player, že budem musieť získať za každý dolár výhry... Hrávam tam aj o reálne peniaze, tak neviem v čom by mohol byť problém. Ďakujem.
- nikro
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: freeroll výhra B**n
presnejšie: To release prizes you will need to collect 4 Player Points for every dollar of prize won. Rozumiem tomu, ale nerozumiem o akých hráčskych bodoch sa tu píše. Na bwine som o tom nikdy nepočul....
- nikro
Ked tam hravas aj o peniaze tak to by nemal byt problem nahrat, su to 4 body za kazdy dolar ktory si vyhral. Tie body mylim zaviedli len nedavno, teraz sa tie body daju aj vymienat za nejake veci. Kukni sem https://www.B**n.com/binside.aspx?view=collect, tam niekde treba kliknut na FAQ ohladom poker bodov a tam je presne vysvetlene ako sa ziskavaju...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: freeroll výhra B**n
sice o tom nic neviem, ale nemyslim si, ze by to malo nieco spolocne z bInside bodmi (pretoze za tie sa kupuje tovar a myslim, ze sa za ne nevyplaca hotovost). A tak isto, ak si dobre spominam, tak uz tu par krat bola rovnaka otazka aku dal nikro a to este predtym, ako vznikol bInside. Skor si myslim, ze za 1 dolar bude treba nahrat nieco ako 4 frequent player body, alebo nieco take, proste urobit nejaky rake.
Ale je to len moj nazor, najlepsie bude, ked im napises na support, mozes aj na slovensky, ale na odpoved si pockas asi tyzden :)
Ale je to len moj nazor, najlepsie bude, ked im napises na support, mozes aj na slovensky, ale na odpoved si pockas asi tyzden :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Díky za reakcie, samozrejme som im napísal, ale ako napísal keso, na odpoveď si počkám... Jedná sa len o 7 USD, ale ide o to, že či má význam hrať freeroll na bwine, keď človek aj niečo vyhrá, tak tie peniaze nedostane:( To čo som napísal nižšie, ohľadom tých bodov majú uvedené len pri 500USD freeroll, pri 300 dolárových to nie je....
- nikro
Mám to:O:-)Výhry z freerolls Vám budou připsány poté, co po skončení turnaje nasbíráte za každý vyhraný dolar 4 pokerové body. Pokerové body získáte hraním pokeru s reálnými penězi v cash games a na turnajích. Platnost výher z freerolls není nijak omezena. Výhry budou připsány automaticky - aktuální stav si můžete zkontrolovat na účtu. Příklad: v „The Bonus Dollars“ jste vyhráli 10$. K tomu, aby tato výhra byla připsána na Váš účet, tedy potřebujete 40 hráčských bodů.
- nikro
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.