Presadzanie v online pokri...
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Presadzanie v online pokri...
co si o tom myslite??...
je to svinstvo na kazdeho hraca mam read atd...
alebo obcas(mozno aj casto...) ku prospechu veci...ze ste mali napriklad na stole viacero agresivnych hracov(cize sa hra stylom LUCKY RIVER) atd
a este by ma zaujimalo rozdelovanie hracov ku stolom...bo casto sa mi zda ze su silnejsie stoly a slabsie stoly:-(...proste niekde su aj prvy traja z cojaviem 40 ludi a niekde je najlepsi este aj mimo 10-tky...proste stoly kde je priemer stackov o dost vyssi ako pri inych...
je to svinstvo na kazdeho hraca mam read atd...
alebo obcas(mozno aj casto...) ku prospechu veci...ze ste mali napriklad na stole viacero agresivnych hracov(cize sa hra stylom LUCKY RIVER) atd
a este by ma zaujimalo rozdelovanie hracov ku stolom...bo casto sa mi zda ze su silnejsie stoly a slabsie stoly:-(...proste niekde su aj prvy traja z cojaviem 40 ludi a niekde je najlepsi este aj mimo 10-tky...proste stoly kde je priemer stackov o dost vyssi ako pri inych...
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: Presadzanie v online pokri...
uz jsem si to taky vsiml, misto abych mohl vybrat fisky s prumernym stackem :-D tak mne prehodili ke stolu, kde sedeli aspon 2 z prvni petky :(
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: Presadzanie v online pokri...
mi hovor...ja vcera na poekrportal freerolle dlho CL a celkom slusny...a moj stol no hruza...ostavalo ans 13 moj stol 7 ludi...prvy 5-ti a dvaja co mali malo...obrazne...mal som 55 000,dalsi 50k,48k,40k a 35k...no proste krute...a druhy stol 28k,26k,20k,18k,15k a este dakto...
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: Re: Re: Presadzanie v online pokri...
ale kolko si mohol vyhrat na allin ;)
- tUSKA79
- Založený: Máj 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: Presadzanie v online pokri...
to je jedno, jde o system ;-)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Presadzanie v online pokri...
Vsak to je taky zamer ze to dava bohatsi hrace k sobe a slabsi zase k sobe! :-) Jinak by to byl poker pekne o nicem kdyby byl u stolu jeden megabohac a zbytek chudaci, to by nemelo s pokerem nic spolecneho...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.