Honoria Celebrate Tour 2.11.07
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Honoria Celebrate Tour 2.11.07
Ako dopadla PP vyprava a celkovo ako bolo ?
- bedlak
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Honoria Celebrate Tour 2.11.07
Ja som vypadol na KK, to je az neuveritelne ako ma tie krale biju, uz to neni len online, ale aj na zivych turnajoch, normalne rozmyslam ze to budem zahadzovat.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: xx
tak ta ich cash to bolo dost brutal, 25/50 hrali, neviem ci je to na live cash normalne, ale standardny bet preflop bol okolo 500, cstrikove reraisy na 2700 boli tiez dost casty jav :)), no, bola to haluz, aspon co som ja na nich pozeral.
Inak cstrike na to ze ledva drzal hlavu nad stolom hral vinikajuco, hadam sa na nas raz nieco od neho nalepi.
Vitaz turnaja bol Martin z honorie, fakt dobry hrac, hral velmi dobre, prave on ma vyrazil pri mojom KK ked som radsej reraisol do allin preflop. (situacia na to bola viac ako vhodna, ale bohuzial pre mna to nevyslo)
Roy hral cash 10/20 na inom stole, tiez na to ze ledva videl dost dobre hral a tiez odchadzal v miernom zisku.
Inak cstrike na to ze ledva drzal hlavu nad stolom hral vinikajuco, hadam sa na nas raz nieco od neho nalepi.
Vitaz turnaja bol Martin z honorie, fakt dobry hrac, hral velmi dobre, prave on ma vyrazil pri mojom KK ked som radsej reraisol do allin preflop. (situacia na to bola viac ako vhodna, ale bohuzial pre mna to nevyslo)
Roy hral cash 10/20 na inom stole, tiez na to ze ledva videl dost dobre hral a tiez odchadzal v miernom zisku.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: xx
Dost dobre bolo ked sme sa vracali od Pavla a v nejakej dedine pri ceste sem nasli Mc Donald v nejakej polozrucanine, normalne fungoval a druha polka bola zburana a pracovalo sa tam jak na mrevenisku. Skusene sme si kazdy objednali Big Mac menu s colou. A ja este ktomu cheesburger. Nejak som ale uz mal dost tak chees som posunul Vladovi a isiel na Wcko. Ked som sa vratil tak chalani mi spokojne oznamili, ze si este stihli objednat 4 dalsie cheesburgeri a zozrat ich. Sweet :-D
- cstrike22
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.