Rozdavanie kariet v OnlineHernach
Re: Re: online pro
ukaz me supernova9 na fultilte vole
- EPT
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: online pro
lol ukaz me kde sem rekl ze vsechny herny jsou ciste! Rekl jsem ze nemam rad herny od BossMedia a CDPoker a Expekt, tak uz se uklidni pac ti neverim ani slovo, NEJSES schopen ani jsem dat odkaz stranky odkud mas ten anglickej text. Jinak me to staci ze na P****Stars a F****Tilt hrajou takovi lidi to me dava klid pac na tech hernach taky hraju a jsou to jediny herny kam jsem si dal deposit!
- EPT
Re: Re: Re: Re: Re: Re: online pro
Vsak pokud se nepletu Lolipop se te Ptal rekni Nazev Herny!!! Proc se s tebou vubec tady bavim vzdyt nejses schopen ani rict o jakou hernu se jedna kde presne si cetl to co jsi tady napsal(v angl.) Takze koncim tuhle debatu je podle me nesmyslna, ty jsi divnej pac porad o necem luvis ale nejses schopen napsat o jakou hernu se jedna .....atd. Takze rada nakonec: Nehraj tam kde si myslis ze se tohle deje(pokud se to deje.) a hraj treba Solitair na pocitaci :-D Sbohem.
- EPT
Ad. Lizu84
Lizu, napíš nám sem prosím v ktorej herni a aké blindy hrávaš. Tiež ako dlho hrávaš poker.
Len tak, pre zaujímavosť, aby sme vedeli, s kým máme dočinenia, nech zbytočne nemíňame písmenkami.
Dík
P.S. z tvojho správania však mám dojem, že tvoj vek je niekde do 20 rokov, hrávaš väčšinou freeroly a poker hráš menej ako pol roka.
Mýlim sa veľmi?
Len tak, pre zaujímavosť, aby sme vedeli, s kým máme dočinenia, nech zbytočne nemíňame písmenkami.
Dík
P.S. z tvojho správania však mám dojem, že tvoj vek je niekde do 20 rokov, hrávaš väčšinou freeroly a poker hráš menej ako pol roka.
Mýlim sa veľmi?
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: Re: Ad. Lizu84
Takze vzhledem ze nevis kdo to je TuKE tak o pokeru nemas paru ty! Jinak priklanim se k TuKEovi, a promin ale OPRAVDU nechapu proc by si tady nemohl jmenovat herny atd. Hraj dal svoje freerolly.
- EPT
Re: btw
koukam ze uz urazis copak uz nevis co bys rekl:-D Proste ses ukazal jako malej kluk. Nejses schopen dodat odkaz odkud jsi vzal ten anglickej text, nejses schopen rict na kterych hernach hrajes atd.. Takze please uz se sklidni
- EPT
Re: Re: Re: btw
LOL zase zadnej argument:-D a zase nejsi schopen jsem dat odkaz atd... To by se clovek musel opakovat. A ja hraju poker dva a pul roku prevazne na zivo, online hraju na NL100 a snazim se postupne zvetsovat svuj Bankroll a postoupit v levelu na horu, ale to nema cenu ti vysvetlovat, freerolly hraju od PokerPortal a to jen abych se pobavil a pokecal, s dobryma hracema(nekteri ty jako ty jdou rovnou allin :-)
Takze si myslim ze na tohle uz reagovat nemusis, jdi se radeji pripravit zitra do skoly :-D
Takze si myslim ze na tohle uz reagovat nemusis, jdi se radeji pripravit zitra do skoly :-D
- EPT
pro zajimavost
http://officialpokerrankings.com/P****Stars/EuropeanFish/poker/results/94D2BA4217DC47C18F0E3DB2202A98C1.html?t=2
- EPT
Re: Re: Re: Re: btw
Hop, tzak som si zapol pocitat a nestacim sa cudovat ako sa nam tato tema rozrastla. Akurat som smutny z toho, ze to nie je o teme, ale o sovinistickej poznamke jedneho z diskutujucich, takze si trhnite bratia
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: Re: Re: btw
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Promin ale takovym jako ty se muzu jen smat a je me te uprimne lito :-( :-D
Mozna casem az vyrostes pochopis. Jinak nejde o obrazky ale o to z jakych stranek to je a jaka je jejich duveryhodnost, pac tvoje je nulova! Ale podle toho jak to tady rikas to vypada ze ses to nekde docetl v diskuzi a uz si myslis ze je to tak. Ja ti to neberu. Jinak me to staci hrat na dvou NEJLEPSICH hernach co jsou a myslim ze ani ne tak spatne, porad lepsi jak skejsnout naporad u nejakych freerollu a doufat ze z tebe bude jednou profik:-D
Promin ale takovym jako ty se muzu jen smat a je me te uprimne lito :-( :-D
Mozna casem az vyrostes pochopis. Jinak nejde o obrazky ale o to z jakych stranek to je a jaka je jejich duveryhodnost, pac tvoje je nulova! Ale podle toho jak to tady rikas to vypada ze ses to nekde docetl v diskuzi a uz si myslis ze je to tak. Ja ti to neberu. Jinak me to staci hrat na dvou NEJLEPSICH hernach co jsou a myslim ze ani ne tak spatne, porad lepsi jak skejsnout naporad u nejakych freerollu a doufat ze z tebe bude jednou profik:-D
- EPT
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.