Kvalda na EPT Praha dnes
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Kvalda na EPT Praha dnes
Idete si niekto zahrat? Zacina o 21:00, buy-in 10+1, zatial tam sedim len ja a roy :)), jedno miesto do tyzdenneho finale je garantovane ;)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Kvalda na EPT Praha dnes
Zabudol som napisat hernu :), Stans Poker...
- vlade
Neidem, lebo my tam nepripisuju raked hands, aj ked hravam u cash stoloch, iba loyalty points my pripisuju.
- Temp1975Ede
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
Re: Re: Kvalda na EPT Praha dnes
Tie raked hands trvaju chvilku dlhsie, neni to v realnom case, ale urcite to funguje (mam odskusane napr. dnes, vcera, predvcerom)
Tam su take 2 polozky v tom raked hands, jedno je za nejake casove obdobie, tusim je tam prednastaveny tyzden, tak to sa obnovuje priblizne kazdu hodinu a to druhe, nieco ze freeroll raked hands alebo nieco take, tak to sa obnovuje asi tak raz za 2 dni :)) (aspon sa mi to tak zdalo)
Ale napr. ked treba na turnaj 10 raked hands, tak to tam nemusi byt zobrazene (ze uz ich mas nahrate), ale na turnaj ta to uz pusti.
Tam su take 2 polozky v tom raked hands, jedno je za nejake casove obdobie, tusim je tam prednastaveny tyzden, tak to sa obnovuje priblizne kazdu hodinu a to druhe, nieco ze freeroll raked hands alebo nieco take, tak to sa obnovuje asi tak raz za 2 dni :)) (aspon sa mi to tak zdalo)
Ale napr. ked treba na turnaj 10 raked hands, tak to tam nemusi byt zobrazene (ze uz ich mas nahrate), ale na turnaj ta to uz pusti.
- vlade
Hram treti den v kuse u stoloch a stale 0 raked, ja tomu nechapem, ale skusal som regnut na ten turnaj za 10 raked a nepustilo ma.
- Temp1975Ede
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
Re: Re: Kvalda na EPT Praha dnes
Aha, tak to je problem, skus live support, rozpravaju tam po cesky, Zanetka alebo Katka ;)
- vlade
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.