jackpot na expektu
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
jackpot na expektu
Hrál jsem si and go rurnaje 50+9 $. Jack pot utechy 750 $ bylo za 6 turnaju v řadě, kdy budete 1 nebo 2. Prvnich 5 turnaju jsem odehral na mistech 2, 1, 2, 2, 2 a zbyval už jen posledni turnaj. Sazky 20/40. Jeden hrac uz vypad takze nas bylo pouze 5. Hra ja KJ off na SB call 20 BB . Ve hře byli4 hraci. flop KJ4 prvni hrac rais na 80 dalsi all-in ja call a tenco raisoval na 80 taky all-in. Ukazali karty: K10off a Q10 off. SI ŘIKAM SUPER NIKDO NECHYT SET. Další karta A a pro jistotu posledni 9 a 750 $ je v hajzlu :(
- ralferi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: jackpot na expektu
tak to mal expekt dobre poistene ,kua
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Re: jackpot na expektu
a nebola to tak trochu aj tvoja chyba?
Callovať all-in pri blindoch 20/40? Podľa mňa zbytočné, vyskytne sa ešte mnoho iných situácií, kde budeš istejší ako na flope s dvoma bláznami :-)
Btw. vieš čo by sa stalo, ak by jeden z nich mal set? Bol by som hoooodne pozadu.
Callovať all-in pri blindoch 20/40? Podľa mňa zbytočné, vyskytne sa ešte mnoho iných situácií, kde budeš istejší ako na flope s dvoma bláznami :-)
Btw. vieš čo by sa stalo, ak by jeden z nich mal set? Bol by som hoooodne pozadu.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: Re: jackpot na expektu
ty by si to polozil frajere? az jednou polozis dva nejvyssi pary na flopu, kdy nehrozi barva ani straight na flopu, tak mi napis! Spocitej si jaky kombiance by mohl mit bez raisu pred flopem, jediny co je silnější je 44, protože s JJ nebo KK jsem v 5 lidech snad nikdy nezazil jen call pred flopem, kdyz jde tolik lidi do hry... By me zajimalo jaky mas ty uspechy, kdyz si takovej profik...Tvuj nick mi zatim neutkvel v hlave na nejakym pokerovym servru...
- ralferi
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.