prvy krat nazivo
Počet príspevkov: 45 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
prvy krat nazivo
vcera som si bol v Ba zahrat prvy krat poker nazivo,v all in klube.chcel som vediet ake to bude,tak som si na to vybral freerolik a zo 42 hracov 4 miesto.prve 3 platene,skoda.celkom ine ako tukanie na internete,bol som nervozny ako pes :-) ale sranda,pacilo sa mi to,bol som spokojny.chodite tam niekto?
- lozi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: prvy krat nazivo
No tak to si vcera dopadol lepsie ako ja :-D ja som skoncil 11. a fakt je to prijemna zmena oproti online.
- bacill_tt
- Založený: Feb 2007
Re: obchodna
na obchodnej to momentalne vobec nezije. Hravali sme tam jedno obdobie cash 100/200 pravidelne ale zopar ludi prehralo dost vela, zistilo, ze to nie je moc pre nich a tak sa tam uz hrava max cash 10/20, skoda no. Pomaly sa rozbieha este alfa v petrzalke ale asi najviac ludi do all inu.
- cstrike22
Re: Re: obchodna
mno ja som bol na obchodnej teraz druhy krat v pondelok na freerolle a myslim ze pre zaciatocnika to zatial bohate postacuje, o cash game zatial aj tak neuvazujem...
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Re: Re: obchodna
hej cs,ty chodis do all inu?normalne budem moct niekedy nazivo vidiet nasu slovensku hviezdu? :-) na freerole to asi nebude,co? he he
- lozi
Re: Re: Re: obchodna
nechodim bol som tam iba raz ale polepsim sa ;-)
Vatsinou chodim do Concordu do viedne.
Vatsinou chodim do Concordu do viedne.
- cstrike22
Re: Re: Re: Re: obchodna
hehe to by si sa teda mal :)
co sa tyka zaciatocnikov a turnajov v allin e , najviac by som odporucal stredu kde je 300 sk freezout ten buy in je velmi prijatelny a predsa len ta hra sa z divokou freeroll alebo unl. rebuy hrou neda porovnavat a kedze ten turnaj byva pekne plny prize money su pre zaciatocnikov myslim tiez velmi zaujimave
co sa tyka cash game , ja osobne som silne presvedceny ze kazdy hrac pokru ktory to berie aspon trochu vazne skor ci neskor na ten cash prejde , predsa len cash game is the real thing
co sa tyka zaciatocnikov a turnajov v allin e , najviac by som odporucal stredu kde je 300 sk freezout ten buy in je velmi prijatelny a predsa len ta hra sa z divokou freeroll alebo unl. rebuy hrou neda porovnavat a kedze ten turnaj byva pekne plny prize money su pre zaciatocnikov myslim tiez velmi zaujimave
co sa tyka cash game , ja osobne som silne presvedceny ze kazdy hrac pokru ktory to berie aspon trochu vazne skor ci neskor na ten cash prejde , predsa len cash game is the real thing
- iggy
- Založený: Nov 2007
Re: prvy krat nazivo
Včera som bol kuknúť na 200 Rebuy a keď som otvoril dvere, nedovidel som na bar, podľa mňa by sa počas turnajov fajčiť nemalo, je to dosť obťažujúce, teda pokiaľ sa to nevetrá, čo je zase pri týchto nočných teplotách problém.
Inak docela dosť ľudí včera (cca. 25-30), sranda bola, krupiérky sú tiež fajn, len to fajčenie *TIRED*
Inak docela dosť ľudí včera (cca. 25-30), sranda bola, krupiérky sú tiež fajn, len to fajčenie *TIRED*
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: Re: prvy krat nazivo
to fajcenie mi tiez dost vadi :-( az ma zacala hlava boliet
- lozi
Počet príspevkov: 45 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.