prvy krat nazivo
Počet príspevkov: 45 • Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: smoking
yup.ale nefajciarsky klub tazko najdes
- lozi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: prvy krat nazivo
Vidis TuKE, tak tu sa my dvaja total zhodneme;-)
Allin je fajn, som tam ako doma, ale to fajcenie tam ide dolu vodou. Je skoda, ze domaci sa nesnazia strikne vykazat fajciarov aspon fakt len a len k baru, ked sa to uz neda pri turnajoch zrusit uplne...
Ale celkovo, nazivo je nazivo8-)
Allin je fajn, som tam ako doma, ale to fajcenie tam ide dolu vodou. Je skoda, ze domaci sa nesnazia strikne vykazat fajciarov aspon fakt len a len k baru, ked sa to uz neda pri turnajoch zrusit uplne...
Ale celkovo, nazivo je nazivo8-)
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Re: smoking
to ano, preto by mala byt zabezpecena vymena vzduchu, mne to az tak neprekaza, aj ked som nefajciar, som na to vcelku zvyknuty, ale viem, ze vela nefajciarom to dost vadi.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: Re: prvy krat nazivo
Neviem, či to vykázanie ku baru je dostatočné, pretože predsalen je to jedna miestnoť, možno 30m2 a keď sa nevetrá, čo sa nevetrá kvôli zime, tak je to aj tak aj pri stoloch.
Skôr by som preferoval, že ak sa bude klub rozširovať, čo sa ževraj bude, tak aby sa urobila jedna miestnosť fajčiarska a druhá nefajčiarska.
Boli sme v Poker Royale a tam keď sme sa hlásili na turnaj, tak sa nás opýtali, či fajčíme a podľa toho nám dali vylosovať si miesto na turnaji vo fajčiarskej / nefajčiarskej zóne.
Problém je, že to by sa tie úvodné fázy turnaja asi hrali stále medzi tými istými hráčmi na týchto menších turnajoch :-) Prípadne, niektorí nefajčiari by sa obetovali a šli loviť rybky do fajčiarskych vôd :)
Skôr by som preferoval, že ak sa bude klub rozširovať, čo sa ževraj bude, tak aby sa urobila jedna miestnosť fajčiarska a druhá nefajčiarska.
Boli sme v Poker Royale a tam keď sme sa hlásili na turnaj, tak sa nás opýtali, či fajčíme a podľa toho nám dali vylosovať si miesto na turnaji vo fajčiarskej / nefajčiarskej zóne.
Problém je, že to by sa tie úvodné fázy turnaja asi hrali stále medzi tými istými hráčmi na týchto menších turnajoch :-) Prípadne, niektorí nefajčiari by sa obetovali a šli loviť rybky do fajčiarskych vôd :)
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: Re: Re: Re: prvy krat nazivo
ano verim ze to fajcenie nieje ziadna vyhra :( bohuzial je zima a je to male ( inac 67 m2 :) ) v lete aspon ludia fajcili vonku ale teraz sa im moc neche :) , ale je taktiez pravda ze sa budeme stahovat , sice len o par dveri ( alebo mozno len preburame vedla) cim sa cely problem vyriesi kedze sa oddeli bar od stolov a fajcit sa bude len v bare
- iggy
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: Re: prvy krat nazivo
ja som zvazoval ze by som si vybavil u manzelky ( zrejme nejakym masivnym uplatkom - diamanty/auto a pod. :) ) priepustku aby som mohol chodit raz do tyzdna hrat cash live. Predsa len clovek sa sustredi na jeden stol a ma viac casu rozmyslat a zlepsovat sa
ked ale citam hororove historky o zafajcenych kumbaloch tak ma presla chut
pockam si na nejaky nefajciarsky podnik ;)
ked ale citam hororove historky o zafajcenych kumbaloch tak ma presla chut
pockam si na nejaky nefajciarsky podnik ;)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Počet príspevkov: 45 • Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.