CASH vs TURNAJ
Počet príspevkov: 24 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
CASH vs TURNAJ
ktory je pre vas ten pravy ?
- iggy
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: CASH vs TURNAJ
Nevím proč, ale zatím mám větší úspěchy v turnajích.
-
RankXaroth - Príspevky: 199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
novy card player
novy card player ma clanok od zolotowa (steve) kde statisticky vyratava uspesnost vyhrania v turnajoch a cash games a stevovy vyslo ze pri cash game clovek proste vyhrava viac krat ( pozor nie viac penazi , ale viac hier) ako v turnaji a aj toto je podla mna jeden z dovodov preco hlavne hraci ktory hraju dlhsie preferuju cash game
- iggy
no hlavne v cash mozes vyhrat (ale aj prehrat) ovela viac penazi
online turnaje maju ceny v desiatkach tisic dolarov, na vyssich limitoch moze byt velkost potu vacsia nez prva cena v turnaji :) a turnaje sa zas tak casto nevyhravaju
online turnaje maju ceny v desiatkach tisic dolarov, na vyssich limitoch moze byt velkost potu vacsia nez prva cena v turnaji :) a turnaje sa zas tak casto nevyhravaju
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: CASH vs TURNAJ
to je pravda ale pre mna ma cash game este jednu velmi velku vyhodu , ked v turnaji spravy slaby hrac chybu proti tebe ta ta moze stat cely turnaj ale v cash game ta stoji tak maximalne rebuy a samozrejme to plati aj ked tu chybu spravis ty :)
- iggy
Yo, cash mám radšej, pretože ak ma nejaké telátko uluckuje, tak reload a mám šancu ho dostať, zatiaľ čo v turnaji ma vyradí a ešte aj bude tela drzé, že jaq dobre to zahralo :-)
Hovorím samozrejme o živej hre.
Hovorím samozrejme o živej hre.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: haha
ano presne tak , turnajova hra a hlavne do momentu ked sa stane final table short handed je velmi strojova , samozrejme moze zato aj fakt ze turnaje sa hraju full tables , 9 , 10 zatial co cash preferuju hraci vacsinou 6 dokonca az 4 ( tu vznikaju potom stories vyhral som vela vela tisic z 10 high :) )
- iggy
Počet príspevkov: 24 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.