dotaz

Príspevky zo starej diskusie

dotaz

Odoslaťod lozi 21 Nov 2007 15:20

brat by si chcel tiez v nejakej herni otvorit ucet.ale kedze ja som bol sikovny a mam acc skoro vsade :-),chcem sa spytat,ci to nebude problem,ak si otvori aj on.spolocne bude,ze budeme hrat z jedneho PC,rovnaka postova adresa,ale nebudeme hrat urcite nikdy spolu v jeden cas v jednej herni.nemal by to byt problem,nie?
lozi

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

xx

Odoslaťod cstrike22 21 Nov 2007 15:34

urcite to bude v niektorych herniach problem. Najlepsie bude ked napises email na support do herni kde chce hrat aj brat a opytat sa ci stym bude nejaky problem a vysvetlit im situaciu. Potom si myslim, ze by to malo byt ok
cstrike22

aha

Odoslaťod jonatanko 22 Nov 2007 01:21

je to upolne v poriadku len nedostane bonusy a nehrajte jeden turnaj stol a ste v pohode
jonatanko

Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

Re: dotaz

Odoslaťod ksoiram 1n 22 Nov 2007 02:29

Ja som na Expekt poslal hned E-Mail s kopiami obcanskych ( Zena a ja ). za hodinu mi odpisali ze mozme hrat ale nie naraz obaja. Preto sa hralo vcera napriklad German Challenge o 15 000$ iba na zeninu IP aby neboli problemy. A stastie doprialo 6 miesto 900$ a ECOOP 5 plus 5000$ Freerol. Hlavne to ani neskusajte aby vam to nezablokovali ako Pokermasterovi
ksoiram 1n

Založený: Jún 2007

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!