uz ma to prestava bavit
uz ma to prestava bavit
nie je mozne,kolko lepsich ruk prehram.a to 90% ruk co hram,mam silnejsie karty.len DNES v troch sng- ja AA proti AK,na jeho A sa mu vyskladala farba.ja 9+8,on 10+K,po flope som mal 2 pary,on nic a prislo mu potom J+Q do postupky.este dalsia hra,co som poriadne ani nezaregistroval,jak som bol nasraty,ja po flope J+J+J on po flope a otoceni kariet prd,tak ani neviem proti comu som prehral,jak som zdrevenel
- lozi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: uz ma to prestava bavit
Hm, dnes som prehral pri NL50 a NL 100, trikrat s AA!!! a hral som to dost agresivne si mysli, samozrejme nie All-in pred flopom
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Uz som to tu raz opisal, toto je ten rozdiel medzi online a na zivo pokri. Hra je rychlejsia a clovek zahra denne 1000 ruk viacej. Napr. 6 Turnajov na raz a rozhodnutia su sekundove. Ja prehram 7 krat all in AA z desiatich. Lebo ma calluje nejaky chujko s Q 9, A 2, 6 2, 9 5,atd. Lenze viem ze tyto chujkovia to na dlhu dobu nedokazu zaplatit. do roka a do dna je na online pokri zasa klud, teraz hra kazdy debilko ale ked im dojdu peniaze a sa zadlzia tak su v riti a bude sa hrat ako sa hralo uz pred rokom. Preto neodporucam nikomu vyhadzovat peniaze za nejaku knihu o pokri lebo online poker nema s tym nic spolocne. Kupte si knihu az ked pojdete na ETP alebo WSOP.
- ksoiram 1n
- Založený: Jún 2007
Re: lol
Verim ti Jonatanko, ale verim ze dlhodobo si a budes minusovy. Moja statistika je ze hrajem len turnaje ( ziadne Cashgames) podla zdravich pravidiel, zaplatil som minuli rok v novembri 200 eur. a do dnesneho dna som 22 000 Eur. v pluse.;-)
- ksoiram 1n
- Založený: Jún 2007
Re: Re: lol
mario pekny typ, nechat SNG a cash a pustit sa do turnajov *THUMBS UP*
- allsam
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: Re: Re: lol
to si potom pekny borec,ksoiram
- lozi
Bohuzial v online pokri je nieco zhnileho. Ja som sa pred par dnami rozhodol skoncit s pokrom (sem-tam si zahram nejaky ten lepsi freeroll). Povyberal som zostatky z herní, celkovo som skoncil v pluse cca 70000 Sk co je za tie 2-3 roky dost malo. Z platených turnajov som hraval vacsinou heads-up a cash games. Ale az pri heads-up turnajoch je jasne vidiet ako to v online pokri chodi. Proste sa mi nepaci predstava, ze niektorych hracov nemam sancu porazit ani bezchybnou hrou, pretoze aj ked ho dostanem na pomer chipsov 2500/500 tak ho do turnaja vrati all-in so slabou kartou, ked mu dojde nieco na river. Alebo, ked nemam ziadnu sancu nieco uhrat, lebo superovi dojde vzdy o nieco lepsia karta (2 pary vs. postupka alebo 2 vyssie pary, trojica vs. fullhouse, ...) samozrejme na river. A vzdy ma dostane, ked sa pred riverom software na par sekund zastavi ako by generoval kombinaciu superovych kariet, ktorými by prebil zdanlivo neporazitelnu moju handu. A je jedno ci hram heads-up 2USD alebo 50USD. Podla mna by mal byt poker o shopnostiach hraca a nie o tom ako rozhodne software. A herniam to tak samozrejme vyhovuje, lebo inak by prisli o vacsinu slabsich hracov, ktori im vytvaraju obrat.
- jojosavi
- Založený: Júl 2007
online poker
tiez hrajem poker aj online aj nazivo...nikto ma nepresvedci ze rovnako sa rozdava v online herniach a aj v zivych turnajoch...v online herni je kazda druha ruka dva pary vs three of kind, flush vs full house full house vs lepsi full house...v zivych turnajoch sa to stava ovela menej casto ako na nete..mozno raz dvakrat za turnaj...a to nevravim o debilkoch co dorovnavaju s nicim..
aj ked idu dvaja borci so super kartami napr jeden s AA druhy AK vo farbe tak vacsinou pride nieco ako A89KK a podobne...to fakt sa mi nezda... p.s - niet nad zivy problem lebo umela inteligencia je skratka umela inteligencia
a to netvrdim ze online poker niekomu nadziava a niekomu nie - to si nedovolim tvrdit ja len vravim ze ten systen "nahodneho" generovania cisel je spraveny tak aby stale prislo nieco brutalne na stol....
aj ked idu dvaja borci so super kartami napr jeden s AA druhy AK vo farbe tak vacsinou pride nieco ako A89KK a podobne...to fakt sa mi nezda... p.s - niet nad zivy problem lebo umela inteligencia je skratka umela inteligencia
a to netvrdim ze online poker niekomu nadziava a niekomu nie - to si nedovolim tvrdit ja len vravim ze ten systen "nahodneho" generovania cisel je spraveny tak aby stale prislo nieco brutalne na stol....
- Matej Zavacky
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.