uz ma to prestava bavit

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: Re: uz ma to prestava bavit

Odoslaťod wizdo 25 Nov 2007 11:27

ja tiez suhlasim..proste ked obcas hram...proste mavam pocit,ze nejakeho tipka neporazim ani nahodou....casto si skor myslim ze mam predsudky...ale obcas proste hentakym skladam cokolvek skoro...

a necem byt zly ale par krat sa mi stalo hram SnG sme traja poslendy...ma nejaky z tych dvoch neuveritelne vyluckuje ale co sa deje potom nehapem...proste dochadazju mi handy ze si hovorim co som sa na tu jednu hru nevykaslal...rekord na expekte mam comeback z 10 chips na 1000(6 hier v rade vyhratych a mozno aj viac) proste som len cumel AA,AK KK AQ 88 a este daco...

a presne ako hovori jojosavi...herna potrebuje zlych hracov...ktory tam budu davat tie all iny,budu hrat zle ale obcas niekoho znicia... rake herni bude krasne stupat atd....

ale mam aj tak otazku na zaver....ako si potom moze dakto zarabat online pokrom...a ako mozu byt ti hraci 2-3 miliony USD v pluse??? ci ti sa uz neberu ako slaby hraci a tam sa karty vazne rozdavaju stylom random???:-)
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Re: Re: Re: uz ma to prestava bavit

Odoslaťod yegon 25 Nov 2007 12:25

to je predsa jasne wizdo, ti co sa zivia pokrom su vsetko zli hraci a herna si ich chce udrzat aby dobri hraci mali s kym hrat ;)

myslis ze roy by uhral ten package na EPT Praha keby nieco hral :) postupil len vdaka tomu ze si mysli ze dva pary su lepsie ako trojica :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

lol

Odoslaťod jonatanko 25 Nov 2007 12:37

ksoiram nastastie nemam ani zaujem nikomu hovorit ako sa mi dari v hrani pokra -:)))

ale ego mas,.. -:)))
jonatanko

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

lol

Odoslaťod jonatanko 25 Nov 2007 12:38

a skoda ze nehrajes cash by sme si daco mohli dat -:)))
jonatanko

lol

Odoslaťod jonatanko 25 Nov 2007 12:39

no ked hrajete live tak randomizacia pri miesani nieje upna randomizacia ako podla algoritmu v herniach, je to v tom rozdiel -:>> online je vacsia randomizacia -:)
jonatanko

Re: lol

Odoslaťod ksoiram 1n 25 Nov 2007 14:19

S Turnajmi je to jednoduchsie , ja hram jednoduchu matematiku na 2%-10%. To znamena 100 turnajov odohram s toho 10 krat musim bit na Final Table a z toho 2 krat medzi prvymi tromi. Napr. tento mesiac 1000 $ investicia 3000$ na konte. Na to treba mat len nervy a cas a dobru zenu s ktorou potom ides na dovolenku. Lenze vela hracov hra Cash lebo to tam rychleisie ide, ale ako hore tak aj dole.
ksoiram 1n

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: online poker

Odoslaťod wizdo 25 Nov 2007 14:45

presne tak...ja tiez ked hravam s kamosmi...80% hier sa vyhra na vysoky par...15-18% na dva pary...a zvysok cize 2-5% dojde daco lepsie...

to yegon....aj ja som si ymslel ze ti co zarabaju nevedia hrat;-):-D....

to ksoiram 1n ....ja neviem...mne sa turnaje nepacia...ako rad si zahram...ale tak cash sa mi lubi v tom...povedzem ze si hral ten garanteed a vyhral z pomedzi 558 ludi....no trvalo ti urcite aspon 2 hodky kym si bol in money a dalsiu cez hodku kym bol final a poslednu hodku kym skoncil final....cize 5 hodin....a co ked vypadnes v uvode in money??..vyhras 2x buy in cca...to vacsina stihne jednou dobrou hrou na cash za 5 minut(ak hraju NL)...atd...a hlavne v turnajoch hodne rozhoduju klucove hry...nepolozis predsa najvyssi full ked ta ohrozuje len poker..atd...no proste nie som fanda turnajov:-) ale ked ti to ide podla hentej amtematiky tak klobuk dole:-)
wizdo

Re: Re: online poker

Odoslaťod yegon 25 Nov 2007 14:50

10% final table :) - pocet startujucich nerozhoduje?
Obrázok používateľa
yegon

Re: Re: Re: online poker

Odoslaťod wizdo 25 Nov 2007 14:51

mozno tych 10% su SnG pre 10 ludi:-D..aj to sa bere ako final ne???;-)...
wizdo

wizdo

Odoslaťod yegon 25 Nov 2007 14:53

prekvapive ake presne vedies statistiky o zivej hre s kamosmi, mate zapisovaca? ;)

mas pokertracker? tam sa da zistit ako je to online, tiez sa da spravit statisticka analyza nahodnosti rozdavania ak mas dostatok ruk v db

ako by si to chcel oklamat ked existuju ludia co dataminuju cele sajty a maju db so stovkami milionov handov? staci aby si za to sadol polointeligentny statistik a da celu hernu zavriet, zvlastne ze sa to este nestalo :)
Obrázok používateľa
yegon

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!