uz ma to prestava bavit

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: Re: ze preco lame ?

Odoslaťod hulmazas2 28 Apr 2008 11:16

Tak je to otazne, ze ci ten call bol dobry...ja over bety aj s flushdraw foldujem (kiez by som tak vedel foldnut aj overpairy, ale uz sa lepsim ;-):) On totiz nemoze brat pot odds pre turn+river, ale vypocitat si pot odds len pre turn, lebo on vie, ze keso bude betovat aj na turne...Sklansky to nazyva sa mi zda "effectve odds"...ale nie som si isty.
Implied odds je vsak dobry argument, to by vsak nemohol prist v dalsich kolach diamond.
Kazdopadne to super zahral skor loose passive ako tight.
hulmazas2

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re :

Odoslaťod keso26 29 Apr 2008 09:56

fidelko - "ale postupka je pre drvivu vacsinu hracov uplne necitatelna,pri nej sa to daleko vyplaca" ..paci sa mi tato myslienka, to je naozaj pravda. Len ked dorovnavas pot size na flope, treba pravdepodobne ratat s tym, ze ked cches ist aj na river, budes pravdepodobne musiet zas nieco zaplatit na turne. Urcite to ale pouzijem, len nie bezhlavo, len v urcitych situaciach.
A k tomu dalsiemu prispevku, bodaj by sa ma taky hrac pokusal na river vyblufovat co najcastejsei, ked mu to nepride :)
7castle - ten treti bol BB, to som nenapisal, od toho si nemohol slubovat vobec nic, zazrak ze to zrovna bola taka megafish, co mu to callovala az po river s TP weak kicker proti dvom agresivnym hracom. A ano, doteraz som OESD na flope foldoval, pokial som nedostal odds, ale zacnem si tie situacie trochu vyberat, uvidim, co to spravi :) ..na mikrolimite sa neda hrat inac ako abc poker, skusal som to a rychlo som siel do cervenych cisel.
algec - nesuhlasim s tym, ze na mikrolimite mozes zarobit jedine agresivnou (gamble) hrou. Najsparvensjou cestou podla mna a po 30K rukach, ktore som tam odohral je abc poker a TAG style, velmi malo blufovat, len ak naozaj citim, ze super je ochotny svoju ruku zlozit, polozit v pripade, ak neviem, kde sa v ruke nachadzam a na dorovnanie raise supera by bol pot uz tak vysoky, ze nie som schopny viac chranit svoju ruku a pockat si na lepsiu situaciu. To su podla mna take najdolezitejsie zasady hry na mikrolimitoch.

takze zaver, na jeho mieste to zahodim, ma len 6 outs a v konecnom dosledku mal dost lucky ze mu to prislo uz na turn. Vdaka tomu stastiu ma pripravil o pekny pot, aj kvoli dalsej fish calling station, ale stava sa, no :) ..na druhu stranu som rad, ze som to na river fodlol a usetril tak tretinu stacku.

Dakujem vsetkym za nazory, je super, ze si tu mozme rozobrat medzi sebou rozne handy a takto sa dalej zlepsovat *THUMBS UP* ..thx to all.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Re: Re :

Odoslaťod hulmazas2 29 Apr 2008 10:52

Mozno by bolo dobre otvorit temu "zase ma to zacina bavit" :-D
hulmazas2

keso

Odoslaťod fidelko 29 Apr 2008 11:29

no super,v hre po flope sme sa ujednotili,ale turn a river je stale otazka =-O
pises,ze bodaj by ta co najcastejsie niekto chcel vyblafovat na rivri a na druhej strane si rad ze si zlozil - to nejde dokopy,ved ked je 5 kariet na stole,vzdy nieco hrozi,to vzdy zlozis aj napriklad set?
ved ten hrac aj keby mu neprisla postupka,tak by ta aj tak vyblafoval,keby chcel a aj do buducna,
nechap to ako kritiku,ja tiez si nie som uplne isty ako hrat proti maniakom,preto sa snazim rozprudit o tom diskusiu
fidelko

Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

Re: keso

Odoslaťod keso26 29 Apr 2008 12:17

..ak mam set, je to silna ruka z ktorou mam draw na monster (preto s nou taham az na river) cize sa casto nesklada.
Ja si vzdy v prvom rade poviem, co ma poraza a hned potom uvazujem, ci tato ruka je v protihracovom range, ktory som mu pridelil na zaklade predchadzajucej akcie a jeho spravania. Takze si myslim, ze tento loose-passive by ma len velmi tazko vyblufoval, ak drzim set.
Je to asi tazke povedat to nejak vseobecne, vsetko zalezi od konkretnej situacie.
Hru proti maniakom (LAGs) zatial nejak prilis neriesim, kedze som na mikrolimite a drzim sa skor zasad, ktore som uz napisal. Mam ale niekolko artiklov, ako hrat proti shortstackom, maniacom, calling stationom, skalam a pod. Ked bude chvilka cas, tak sa do toho pustim.
Obrázok používateľa
keso26

Re: Re: keso

Odoslaťod hulmazas2 29 Apr 2008 12:33

Tie clanky (artikle) su tvojim vytvorom, alebo...?
hulmazas2

Re: Re: Re: keso

Odoslaťod keso26 29 Apr 2008 13:11

:) ..nie, zatial sa pokrove torie nechystam pisat :-D
Obrázok používateľa
keso26

aha ako som si dnes zareadoval :)))

Odoslaťod keso26 29 Apr 2008 14:51

..a ako ma chcel dostat :) ..dalsi dokaz toho, ze ked sa na mikrolimitoch overbetuje, prip. pushne, vacsinou ma super monster.

P****Stars Game #17075694017: Hold'em No Limit ($0.05/$0.10) - 2008/04/29 - 09:32:55 (ET)
Table 'Endymion III' 9-max Seat #4 is the button
Seat 4: KinskyX ($5.40 in chips)
Seat 6: arpinko ($12.30 in chips)
kPoT83: posts small blind $0.05
arpinko: posts big blind $0.10
SWAT_FACE: sits out
*** HOLE CARDS ***
Dealt to arpinko [Kh 2s]
impeoplenow: calls $0.10
4 folds
KinskyX: calls $0.10
1 folds
arpinko: checks
*** FLOP *** [3h 5h Kd]
arpinko: checks
impeoplenow: checks
KinskyX: checks
*** TURN *** [3h 5h Kd] [9c]
arpinko: bets $0.25
impeoplenow: calls $0.25
KinskyX: calls $0.25
*** RIVER *** [3h 5h Kd 9c] [Ks]
arpinko: bets $0.50
impeoplenow: folds
KinskyX: raises $4.55 to $5.05 and is all-in
arpinko said, "I have K2 damn"
arpinko said, "I think you are better"
arpinko said, "I cant beat your FH :)"
arpinko: folds
KinskyX collected $2 from pot
KinskyX: shows [5d 5c] (a full house, Fives full of Kings)
Obrázok používateľa
keso26

Re: aha ako som si dnes zareadoval :)))

Odoslaťod hulmazas2 29 Apr 2008 15:01

Krasne keso...taketo foldy vedia potesit viac ako nejaka vyhra. Keby ta raisne len o pot, alebo da iny valuable bet, tak si mozno zarobi viac.
hulmazas2

Re: Re: aha ako som si dnes zareadoval :)))

Odoslaťod keso26 29 Apr 2008 23:04

jj, mas pravdu :) ..dal som do blogu par zaujimavych ruk z dnesnej session, ak by si chcel niekto pozriet ;)
Obrázok používateľa
keso26

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!