stastie ?

Príspevky zo starej diskusie

stastie ?

Odoslaťod iggy 26 Nov 2007 15:19

Kazdy sebelepsi pokrovy hrac si rad namysla ze stastie je kratkodoba vec a z dlhodobeho hladiska sa stastie vzdy vyrovna. ( inac novy card player ma vynikajuci clanok na tuto temu). Ja osobne vsak narazam na iny problem , ano stastie sa vam samozrejme dlhodobo "vynuluje" ale otazne je kde a hlavne kedy.
Pre cashovych hracov jeden priklad za vsetky jeden den ide vsetko jak ma ale vi sedite na 10/20 sk a zarobite dajme tomu 3000 sk druhy den nejde ale vy uz sedite na 2/5 eur a prehrate 2000 eur , stastie sa vyrovnalo ale vas bankroll ani zdaleka , pre turnajovych hracov , staci jeden inside straight bad beat na bubbly a ste vonku ale 5 min to zaciatku ste na niekoho omylom dotiahli inside straight ktory sice nikomu neublizil a vam nepomohol ale bol tam cize zase sa statie vyrovnalo. Cize ako je to naozaj zo stastim resp. da sa vobec hrat dobry poker inde nez vo vegas ?
iggy

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

No iste

Odoslaťod 7castle 26 Nov 2007 16:16

ze je to tak, ako pises... Dlhodobost, a teda odstranenie stastia, resp. variace, funguje len v ramci jedneho levelu na cashi alebo stt turnajov...

Medzi levelmi uz to funguje ako vazney priemer, takze holt vyssi level ma vyssie vahu a ak nedas relevantnu vzorku na kazdom leveli, rozhodujuce je, ako ti ide na vyssom...

No a uplne mimo su uz MTT... ja keby som vcera vyhral na PS Sunday 100k, a teda 18k, tiez uz mi moze byt uuplne jedno, ci chytim nejaky badbeat u vas v sobotu:-D
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Re: No iste

Odoslaťod iggy 26 Nov 2007 17:21

sak toto , ztoho cloveku ale vychadza len jedno na slovensku sa da hrat len LUCKY POKER
iggy

Re: Re: No iste

Odoslaťod yegon 26 Nov 2007 17:54

nechapem zaver ze na slovensku sa da hrat len lucky poker

nemozes hadam hrat na slovensku live cash stale ten isty level kazdy den 2 roky?
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: Re: Re: No iste

Odoslaťod iggy 26 Nov 2007 18:39

NIE
iggy

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!