AA ani KK vam vyhru automaticky nezabezpecia
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
AA ani KK vam vyhru automaticky nezabezpecia
Neviem preco si niektori stale myslia, ze ked maju na ruke AA uz automaticky vyhrali hand.
Pozrite sem:
http://sk.mypokershots.com/hand/000008b9
Pozrite sem:
http://sk.mypokershots.com/hand/000008b9
- KevinMajlo
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: AA ani KK vam vyhru automaticky nezabezpecia
Ale aspon raz by som s KK mohol vyhrat, nie? ;)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: vlade
och zabudol som mala vzorka...az bude vacsai a rozumnejsia napisem to ako overenejsie:-) nie len to co som teraz zalovil v pamati takze YEGON ziadne take ze to je malo HAND (to co som napisal mozete brat ako srandu:-) bo som si spomenul na to ze kamos mi hovoril ze ak idu dva vysoke pary vyhrava JJ :-) a napisal to v takej sekunde ze som mu napisal karty a on povedal ze JJ urcite vyhralo:-D...
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: AA ani KK vam vyhru automaticky nezabezpecia
a k tej hre...bol to LIMIT poker...tam som uz snad prehral neprehratelne:-D ...a co ma podla teba robit...ked ho 3 callujete???preto nemam rad limit nemas ako nejako velmi chranit kombinaciu...v tej hande ho porazalo take kvantum veci...minule som hral po flope 2 pary..a chlapik calluje s tmy poslednym na stole..a na river set(som enveril ociam ked obratil karty) a povedzem si pravdu vela ho to nestalo....preflop raise na 2 BB,flop turn len call...a river raise...cize vcelku dokopy tak 4 BB az na river...co neni az tak vela....
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
stane sa
ja som vcera pustil 3xBI s AA proti setu a dnes zase so setom proti AK ktore na flope trafilo TPTK a ked sme to vsetko dali do potu dotiahlo runner runner flush :)
no co narobis mozem si gratulovat ze som za posledne dva dni len 100$ v minuse :)
no co narobis mozem si gratulovat ze som za posledne dva dni len 100$ v minuse :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.